Hvordan endre en hytte filter i en New Beetle

Modellår 2007 til 2010 Volkswagen Beetles er utstyrt med en ekstern hytta luftfilter i stedet for en intern hytta luftfilter. Når uteluft strømmer inn i ekstern hytta luftfilter, filter feller og holder støv, små rusk og pollen. Når forurensningene er fanget, strømmer renere luft da inn i førerhuset på kjøretøyet. Over tid vil kabinen luftfilteret må skiftes ut på grunn av de forurensninger som fyller opp fibrene som utgjør filteret. VW anbefaler å skifte hytta luftfilter hver 24 måneder eller 40.000 miles.

Bruksanvisning

1 Parker Volkswagen Beetle på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Slå av motoren og trekk panseret låsen.

2 Løft panseret og låse den på plass. Flytt til passasjersiden frontruten. Finn ventilen dekselet under passasjersiden frontruten. Ventilasjons dekselet er hytta luftfilterhusets lokk. Trekk tetningslister ut av fronten av ventilen dekselet med hendene. Dette vil gi deg tilgang til de fire skruene som holder dekselet til hytta luftfilterhuset.

3 Løsne og fjern de fire skruene ved å slå dem mot klokken med en stjerneskrutrekker. Plasser skruene på et trygt område. Trekk av dekselet på toppen av huset og plassere den i nærheten.

4 Finn låsetappene på hver side av hytta luftfilterplaten. Trykk på låsetappene innover og trekke hele hytta luftfilterplaten ut av huset. Trekk den gamle hytta luftfilterelementet ut av platen og kast filteret.

5 Match opp de fire sporene på den nye hytta luftfilterelementet med de fire sporene på hytta luftfilterplaten. Trykk på låsetappene på nytt filterelement innover og skyv hytta luftfilteret ned gjennom sporene på platen. Slipp låsetappene. Denne prosessen vil låse hytta luftfilteret inn i platen.

6 Skyv plate med den nye hytta luftfilteret tilbake inn i huset. Sett dekselet tilbake over toppen av hytta luftfilter og skru inn de fire skruene tilbake gjennom dekselet. Stram skruene med en skrutrekker. Skyv tetningslister tilbake på forkanten av hytta luftfilterhuset. Lukk hetten.

Hint

  • Mest alle auto deler butikker bære kabinluftfiltre for de nyere Volkswagen Beetle modell biler. Du kan også kjøpe hytte luftfiltre for de nyere Beetle modeller på nettet.
  • Endre hytta luftfilter på de nødvendige mellomrom for å holde pollen, skitt og rusk ut av førerhuset på bilen --- spesielt for de som har allergi mot støv og pollen.