Hvordan endre en hytte filter i en 2003 Impala

Hvordan endre en hytte filter i en 2003 Impala


Noen, men ikke alle, 2000 til 2005 Chevrolet Impala modellene kom med en hytte luftfilter, selv om funksjonen ble standard når Impala ble redesignet i 2006. Hvis 2003 Impala har en hytte filter, er det montert i motorrommet under frontrute. Dette filteret forbedrer kvaliteten på luften i interiøret, filtrere ut støv og andre partikler. Når hytta luftfilteret blir tett, kan det hende at klimaanlegget fungerer dårlig. I tillegg kan du merke en mild lukt inne i Impala. Bytt ut hytta luftfilter hver 15.000 miles, i henhold til bruksanvisningen.

Bruksanvisning

1 Slå på vindusvisker bryteren (med tenning på), og slå av tenningen og ta ut nøkkelen når vindusviskerne er i oppreist stilling. Åpne panseret.

2 Trekk av weather på passasjersiden cowl deksel (det samme panelet som viskerarmer er montert). Trekk vindusvisker slangen bort fra de tre klipp. Det er ikke nødvendig å koble fra slangen - bare plassere den bort.

3 Skru løs festene fra passasjersiden cowl dekke. Løft cowl dekke opp for å avsløre hytta luftfilteret. Trekk det gamle filteret rett ut.

4 Sett den nye hytta luftfilter; skyv den helt tilbake. Fest cowl dekke passasjer-side; stram festene. Sett på vindusvisker slangen til klipsene på cowl.

5 Fest weather under panelet. Skyv den godt ned for å sikre det.

Hint

  • GM delenummer for filteret er 10406026. Du kan også bruke en ettermarkedet hytta luftfilter, forutsatt at den er laget spesielt for 2003 Impala.