Hvordan endre en Honda motorsykkel dekk

Hvordan endre en Honda motorsykkel dekk


Du kan endre en Honda motorsykkel dekk selv med noen enkle verktøy. Nesten alle Honda motorsykkel dekk er slangeløst og en rask sjekk med din Honda butikk eller bruksanvisningen før du kjøper et nytt dekk vil sørge for at du installerer den riktige. Du trenger ikke å ha et sett en offisiell dekk verktøy for å endre en Honda motorsykkel dekk eller være en ekspert mekaniker. Alle som arbeider nøye med noen enkle verktøy kan gjøre dette.

Bruksanvisning

1 Spiker to av de to-fot lang 2-av-4s sammen på toppen av hverandre slik at de danner en 4-by-4. Gjør dette med de resterende to-fot lange 2-av-4s.

2 Plasser 4-by-4s du nettopp laget slik at du kan legge dekket flatt over dem og dekket er balansert. Kontroller at navet i felgen ikke berører bakken.

3 Skru av ventilspindelen på dekket og la all luften ut (du må kanskje bruke en ventil kjerne verktøy for å gjøre dette). Trykk på dekket for å sikre at all luft er ute.

4 Bland dishsoap og vann i sprayflaske. Bruk omtrent tre til fire klemmer av dishsoap per halv flaske med vann.

5 Bruke 12-tommer lang 2-av-4 for å bryte vulsten av dekket rundt kanten. Vulsten av dekket er leppen av selve dekket som har holder den på felgen under trykk av luften. Plasser kanten av skogen nær felgen og trykk med ned. Din vekt vil være nok til å "bryte perle." Som du bryte perle, spray litt av dishsoap og vann på gummi av perlen som det trekker vekk fra felgen, vil dette hindre at gummi fra tette til randen når du slipper den.

6 Når kulen er brutt rundt den ene siden av felgen, ta en av de dekk jern og sett flat, spatelen liknende ende mellom dekket og felgen. Skyv håndtaket bort fra deg, over kanten så den flate enden går under kanten og inn i dekket. Når du trykker ned på håndtaket, vil dekk løfte opp og avsløre et gap på innsiden hvis dekket. Sett den andre dekk jern inn i dekket noen få inches en måte. Med dekk jern som løfter dekket, skyv håndtaket ned og dra det litt mot deg, og dette vil "pop" den over utsiden av felgen. Gjenta dette trinnet ved hjelp av andre dekk jern, dukker dekket over kanten og sette strykejernet noen få inches unna, inntil den ene siden av felgen er nå i dekket med vulsten kanten på dekket over den.

7 Snu dekket over og presse dekket av felgen. Du må kanskje bruke dekk strykejern til å løfte motsatt kant over kanten, men det vil vanligvis presse lett av.

8 Plasser nye dekk på 4-by-4s og spray perle av dekket med dishsoap og vann.

9 Linje opp rim så ventilspindelen av den nye dekk er på linje med ventilspindelen hullet i felgen. Ved hjelp av dine dekk strykejern, forsiktig lirke perle av dekket over hele felgen.

10 Snu dekket over og spray perle som vender opp med dishsoap løsning igjen. Skyv kanten ned til den er fanget på felgen. Fra og med det området av dekket som har ventilspindelen ved å bruke dekk jern og lirke vulsten under rim, trekke ventilspindelen gjennom felghullet før bevege seg rundt hele kanten og "tucking" vulsten av dekket i .

11 Kontroller dekk sørge for er helt på felgen, og at ventilspindelen føler rett og ikke bøyd gjennom felgen hullet. Blås til produsentens spesifikasjoner og re-installere på din Honda motorsykkel.

Hint

  • Hvis du ikke har tilgang til dekk strykejern, kan du bruke to store, flatt hode skrutrekkere i stedet.
  • Hvis du har brukt noen form for krise dekk blåse skum i dekkene dine være forsiktig når bryte perle for første gang som skummet kan eksplodere utover, bruk godkjente vernebriller ved arbeid på dekk.