Hvordan endre en frontlys pære på en Dodge Grand Caravan

Hvordan endre en frontlys pære på en Dodge Grand Caravan


Endre frontlykter på en Dodge Grand Caravan er uunngåelig. Selv om den tradisjonelle Caravan ble introdusert på markedet i 1984, Grand Caravan, med en lengre akselavstand, ble introdusert i 1987. Den andre generasjon utformingen introduserte ny type halogen kapsel innleggs pærer. Mens en litt mer komplisert å installere enn tradisjonelle forseglet stråle enheter av den opprinnelige Caravan, disse pærene uunngåelig erstattet sine eldre kolleger. Siden Grand Caravan har eksistert i 22 år og teller, er det best å referere til brukermanualen for din spesifikke år og modeller serien for å sikre den riktige fremgangsmåten blir brukt.

Bruksanvisning

1 Pass på interiøret frontlys bryteren er i av-stilling.

2 Åpne panseret til Grand Caravan og finn deretter de tre festeskruene på toppen av frontlys forsamlingen som inneholder den defekte pæren.

3 Fjern skruene med en skralle og socket. Sett dem til side slik at du ikke mister dem.

4 Vrikke hele frontlys enheten fra støtfanger og grill union. Styrepinner fortsatt holder enheten på plass og disse pinnene må være frakoblet for å tillate fjerning av forsamlingen. Vær forsiktig så du ikke riper i linsen, fender, grill eller støtfanger.

5 Støtt forsamlingen med en hånd nær støtfangeren og deretter komme bak med den andre hånden for å få tilgang til ledningsnettet fra den defekte pæren.

6 Koble ledningsnett utløp fører til frontlys pære sokkelen.

7 Fjern støvdekselet skjuler baksiden av frontlys pære ved å trekke den ut på baksiden av frontlys forsamlingen.

8 Vri pære 1/4 omdreining mot klokken for å løsne den fra frontlys forsamlingen og deretter kaste pæren på riktig måte.

9 Bruk en ren butikk fille eller klut for å håndtere de nye reservelyspære for å unngå å berøre glasset delen med huden din. Halogenpærer er drevet av interne gasser som kjører veldig varmt. Berøring av glass med huden din vil skade pære.

10 Juster hakkene på ny pære til de riktige store spor i frontlys forsamlingen og skyv den forsiktig inn i forsamlingen. Drei pære 1/4 omdreining med klokken for å låse den på plass.

11 Sett støvdeksel og koble ledningsnettet uttaket igjen i kontakten på pære. Test frontlys for forsvarlig drift før du fortsetter.

12 Skyv frontlys forsamlingen tilbake inn i hulrommet mellom støtfanger og grill, og pass på å justere styrepinnene til sine respektive plasser. Bytt ut de tre festeskruene, fjerne verktøy fra motorrommet, om nødvendig, og lukk panseret.