Hvordan endre en drivstoffpumpe på en 2000 Dodge Neon

Hvordan endre en drivstoffpumpe på en 2000 Dodge Neon


Drivstoffpumpen reléer drivstoff fra bilens tank gjennom drivstoffledningen som lar motoren gå. Din 2000 Dodge Neon har en elektrisk drivstoffpumpe plassert inne i bensintanken. Bensinpumpe svikt ikke forekommer ofte. Den primære symptom på drivstoff pumpe svikt er preget av motoren sputtering og nekter å snu. En bensinpumpe svikt kan verifiseres ved å sjekke drivstoffpumpen leveringssystem. Hvis ikke drivstoff ikke er videreformidlet til motoren, har drivstoffpumpe sviktet og må skiftes.

Bruksanvisning

1 Sett bilen i Park og aktiverer nødbremsen.

2 Koble den negative batterikabelen.

3 Løft bilen med jekken og sikre hver side med en jack stand.

4 Koble fra alle elektriske kontakter og røret slangen er festet til pumpen.

5 Siphon gassen fra tanken.

6 Bruk fastnøkkel til å fjerne drivstoff beslag.

7 Fjern den gamle bensinpumpen.

8 Installer den nye bensinpumpen. En rask sammenligning av gamle og nye pumper er nødvendig for å sikre at de skal festes.

9 Koble den negative batterikabelen. Legg gass til tanker og veien teste bilen for å bekrefte reparasjonen.

Hint

  • Bruk forhandler sertifiserte deler for bedre passform kvalitet og ytelse. Husk å bruke feil deler kan skade bilen din og føre til kostbare reparasjoner samt ugyldiggjøre garantien. Ta kontakt med din servicehåndbok for en del spesifikasjonen. Skulle du føler deg ukomfortabel å utføre denne oppgaven. Kontakt din lokale Dodge forhandlere Vedlikehold og reparasjon Institutt om kostnadene ved reparasjon. Kontroller at du sjekke din drivstoff sikring før du bytter bensinpumpe som en kortsluttet drivstoff sikring vil manifestere de samme symptomene som en mislykket drivstoffpumpe. Se i bruksanvisningen for sin plassering.