Hvordan endre en CV Boot på en Subaru Legacy

Hvordan endre en CV Boot på en Subaru Legacy


Subaru Legacy er kjent for å være en allsidig kjøretøy, og riktig vedlikehold vil holde den i gang i mange år. CV ledd er avgjørende for en Subaru's opphengssystem, som gir koblingen mellom rattstammen og car's aksler. Disse skjøter er smurt med fett, som forhindrer dem fra gitteret mot akslene når hjulene slår. Cv ledd og aksler er beskyttet av CV støvler på endene av drivaksler - hvis en cv oppstart blir dratt eller sprukket, dette vil tillate skitt og vann i leddene, og fettet vil lekke ut, forårsaker rask forverring av CV ledd og aksler.

Bruksanvisning

1 Hev bilen med en jekk på den siden hvor du skal bytte ut cv oppstart. Plasser en jack stå under midten av bilen for å sikre at det holdes på plass. Bruk en lug mutter skiftenøkkel for å fjerne slepe nøtter deretter trekke av hjulet.

2 Bruk en muttertrekker til å skru av hjulnavet mutter. Finn bremsekalippernes og trekk den vekk fra bremsebelegg - knytte det til suspensjon våren med et stykke wire. Dette vil holde bøylen ut av veien av rotoren og holde presset ut av bremsebelegget.

3 Finn kontrollarmen bolter - disse er mellom forsamlingen mount og kontrollarmen. Fjern dem med en muttertrekker.

4 Fjern trekkstang bolten fra styringsgruppen knoke med en pipenøkkel. Separer styringsgruppen knoke fra styrearmen med et kuleledd verktøy. Dette vil tillate deg å trekke hjulnavet ut av hjulmontasjen. Du kan deretter åpne hjulet assembly's CV joint og aksel. CV boot er gummi fôr som dekker området der skjøten og aksel møtes.

5 Trekk cv oppstart av av enden av drivakselen og erstatte den med en ny. Sett på hjulnavet på hjulenheten (bruk en gummihammer for å sikre det på plass) så re-feste trekkstang bolten til styringsgruppen knoke.

6 Re-feste kontrollarmen bolter deretter løse bremsekalippernes og erstatte den på bremsebelegg. Sett på hjulnavet mutter, Monter hjulet på montering og fest den med de slepe nøtter. Fjern jekkfoten fra under bilen senk jack til hjulet hviler på bakken.

Hint

  • Du kan kjøpe en ny cv oppstart på noen lokale auto deler butikken.
  • De CV støvler bør kontrolleres hver gang du har din bilens olje endret.