Hvordan endre en Blower Motor på 1994 Dodge Dakota

Hvordan endre en Blower Motor på 1994 Dodge Dakota


Endre viftemotoren på en 1994 Dodge Dakota innebærer å fjerne viftehuset ( "modulen") fra kjøretøyet. Modulen er plassert under og like til venstre for midten av dashbordet. Det er alltid lurt å sjekke elementene mer sannsynlig å forårsake en fiasko enn viftemotoren selv. Den hyppigste årsaken til blåseren svikt er viftemotoren motstand fulgt av sikringen og relé.

Bruksanvisning

1 Fjern det nedre rattstammen deksel, ved hjelp av en 7 mm stikkontakt. Fjern vindusvisker kontroll og modulen til dash bolten på passasjersiden av rattstammen, med samme socket. Fjern høflighet lys.

2 Åpne hanskerommet og fjerne alle skruene langs den øvre kanten, med en stjerneskrutrekker. Skru ut skruen ved siden av askebeger. Flytt modulen ut og ned nok til å koble de elektriske kontakter og vakuumslanger. Fjern hanskerommet lys wire.

3 Fjern viftemotorhuset fra modulen ved å fjerne skruene på toppen og de fem skruene rundt huset, med en stjerneskrutrekker. Skal viftemotorhuset fra modulen. Fjern de tre skruene som fester viftemotoren til huset og ta ut viftemotoren fra kjøretøyet.

4 Skal viftemotorviften ved å fjerne klipsen på enden av skaftet. Installer vifte og motor etterfulgt av resten av delene i omvendt rekkefølge.