Hvordan endre en Blower Motor motstand i en Taurus

En viftemotor resister i en Taurus fungerer sammen med varmeren kontrollpanel viftebryteren for å styre hastigheten til viften. Det gir motstand mot den 12-volts-inngang for å redusere spenningen i trinn til viften. Blower motor motstandsfolk kommer i to stiler avhengig av året av bilen, selv om de er begge lokalisert på samme sted. Det er den eldre stilen som bruker en multippel sett motstandstråder dannet i sløyfer hver med en annen motstand eller spenning. Den nyere stil er en integrert krets bord. Før en viftemotor resister erstattes, bør en sjekk av alle andre elektriske kretser gjøres først, siden de kan føre til de samme type problemer, hindrer viften fungerer. Kontroller sikringene for blåseren fan. Disse er vanligvis plassert i sikringsblokken inne i bilen på førersiden. Sjekk også viftemotoren relé for drift.

Bruksanvisning

1 Ta av bunndekselet av Taurus dash under hanskerommet med en 7mm socket og skralle. Trekk teppet tilbake fra brannmuren rett under hanskerommet for å gi mer klaring for å få hendene inn under viftemotoren resister.

2 Fjern den elektriske kontakten på Taurus viftemotoren resister. Den elektriske kontakten er plassert til venstre og rett bak viftemotoren. Det er satt rett opp og er på en ca 1½ med 3-tommers flatskjerm hardboard plate. Det er holdt på med to eller fire skruer avhengig av året kjøretøy du arbeider på.

3 Fjern viftemotoren resister. Følg nøye med på hvordan gamle viftemotoren motstanden kom ut. Sett den nye viftemotoren resister på samme måte den andre kom ut og stram skruene.

4 Installer den elektriske ledningskontakten. Installer under instrumentpanelet som ble fjernet under hanskerommet og installere 7mm skruer.