Hvordan endre en bil Horn

Vi bruker den til å si "Hei," å si "Bye" og å si "Se det, kompis!" Det er hornet på bilen --- klar til å gi et "pip-pip!" ved å trykke på knappen. Til slutt, hvis du har bilen lenge nok, må du ha hornet erstattet. Selv om det ikke tar en bilmekaniker til å utføre denne enkle oppgaven, å ha en profesjonell endring kan koste hundrevis av dollar. Med noen få enkle trinn, kan du gjøre det selv.

Bruksanvisning

Hvordan endre en bil Horn

1 Kontroller sikringene for hornet. Hvis dette ikke er en valgfri erstatning, kan sjekke sikringene spare tid og penger erstatte hornet.

2 Koble jordledningen fra batteriet. Jordledningen er den sorte ledningen som strekker seg fra batteriet til rammen på kjøretøyet.

3 Finn bilens horn. Hornet er funnet under panseret i en av tre steder som regel: i nærheten av (nesten rørende) bilens batteri, over venstre eller høyre hjulbrønn eller i nærheten av grillen. Sørg for at utskifting horn, om ettermarkedet, vil passe inn i bilen som den gamle horn gjorde. Hvis den nye horn er vesentlig større enn den gamle horn, må du kanskje finne en annen monteringsstedet.

4 Koble fra strømforsyningsledningen fra baksiden av hornet. Deretter plasserer den i erstatning horn.

5 Monter horn til bilen. Igjen, hvis du trenger å finne et annet sted, må du ikke bare feste horn, du må fjerne og erstatte hele monteringsbraketten. Fjerning av braketten vil kreve en skrutrekker (type varierer, vanligvis Phillips). Du kan også trenge å forberede mottak hull for remontering.

6 Koble til batteriet jordledningen. Test horn.

Hint

  • Hvis sikringene er i orden, batteriet er riktig tilkoblet og riktig montert horn fortsatt ikke virker, kan du ha en frakobling på det punktet av hornknappen i rattet. Siden rattet har også komponenter avgjørende for riktig distribusjon av airbag din, anbefales det at du verve hjelp av en profesjonell.