Hvordan endre en 6-Prong Trailer Plug til en 4-Prong Trailer Plug

Hvordan endre en 6-Prong Trailer Plug til en 4-Prong Trailer Plug


Vanligvis finnes på mindre tilhenger, en fire-spiss kontakt opererer blinklys og baklys på hengeren. Større verktøyet tilhengere, reisetrailere og hest tilhengere har ofte en seks-spiss tilkobling. I tillegg til grunnleggende lysfunksjoner, seks-spiss plugger gi strøm til tilhengerbremser og en vedlikeholdslading for tilhengeren batteriet. Konvertering en plugg fra seks pinner til fire fjerner evnen til å betjene tilhengerbremser, som kan være lovpålagt. Endringen er grei grunn universell trailer ledningsnett.

Bruksanvisning

1 Klipp av de seks-veis plugg så nær pluggen som mulig.

2 Fjern skruen på fire-spiss trailer pluggen og løft av toppen for å avsløre innsiden tilkoblinger. Match tilkoblinger inne i pluggen til ledningen farger. Bruk wire strippere til å fjerne 1/4 tomme av huset på bare de grønne, gule, hvite og brune ledningene. Den grønne ledningen opererer høyresving signal, som er merket som "R" i pluggen. Den gule ledningen styrer venstre blinklys, "L" og den brune ledningen er for tilhengerens baklykter, "T." Den hvite ledningen er i bakken, "G." Sett den grønne ledningen inn i åpningen merket "R", og skru den tilsvarende skruen for å feste ledningen. Gjenta med de resterende ledninger.

3 Løsne pluggen casing hvis fire-spiss kontakt er flat. De fleste av disse vil lirke åpne med en flat skrutrekker. Identifisere de fire hull, som vil bli merket med enkeltbokstaver som ligner på den runde pluggen. Skyv den grønne ledningen inn i hullet merket "R." Gjenta med de resterende ledninger ved å sette dem inn i deres riktige hullene. Skyv låse forbindelse over ledningen, og trykk på casing over toppen til den er helt låst.

4 Koble tilhengeren ledninger direkte til plugg ledninger hvis pluggen er forseglet variasjon som ikke åpnes. Strip 1/4 tomme av foringsrør av de grønne, gule, hvite og brune ledningene. Koble den grønne ledningen på pluggen til den grønne ledningen på tilhengeren ved hjelp av et værbestandig ledning mutter. Fortsett å koble ledningene ved å matche de hvite, brune og gule ledningene sammen.

5 Bøy den blå og den røde eller svarte ledninger unna pluggen. Pakk dem med elektrisk tape for å forsegle og beskytte dem, og sikre dem nær bunnen av pluggen. Dette er ekstra ledninger for tilhengerbrems og andre strømalternativer, og de bør holdes fra skade i tilfelle du velger å bruke dem senere.

Hint

  • En socket adapter som gjør det mulig å trekke en tilhenger med enten en fireveis plugg eller en seks-veis plugg kan være et bedre alternativ enn å permanent ReWire din trailer plugg. Du kan også bruke en adapter som konverterer tilhengerens seks-veis plugg inn i en fire-veis plugg.
  • Tilhengere som er utstyrt med hengerbremser er ofte tunge nok til å trenge dem. Sjekk din lokale lover å sørge for at du kan taue uten tilhengerbremser. Bare trekke dette med et trekkjøretøy som er i stand til å holde tilhengervekt under kontroll.