Hvordan endre en 2004 VW Jetta Dynamo

Hvordan endre en 2004 VW Jetta Dynamo


2004 Volkswagen Jetta basismodellen er utstyrt med en 2,0-liters firesylindret motor og femtrinns manuell girkasse. Dynamoen er festet til dynamoen braketten, like over luftkondisjoneringskompressor på førersiden av motoren. Ved bytte av dynamo, må dynamoen skivene tas av og brukes på nytt på den nye dynamoen. Fjerne dynamo og dynamo skivene vil kreve spesielle verktøyene du trenger å kjøpe fra et verktøy forhandler eller Volkswagen direkte.

Bruksanvisning

fjerning

1 Løft bilen panseret og støtte den med hette prop stang. Koble den negative batterikabelen med en skiftenøkkel.

2 Tegn tilbehøret belteføring med penn og papir. Fest Volkswagen strammer utgivelsen verktøy # 3299 til beltestrammeren og roter strammer klokken for å frigjøre spenninger på beltet. Skyv beltet fra hele dynamoen skivene og slipp strammer til sin hvilestilling.

3 Sett AST trinse socket # H 2592 på mutteren inni dynamoen skivene. Fest en boks fastnøkkel til hex montering på toppen av skivene kontakten og sett T50 torx kontakten gjennom skiftenøkkel og kontakten inn trinsen skaftet på dynamoen. Fest skralle til T50 torx kontakten.

4 Hold trinse i posisjon med skralle og torx sokkel mens du slår på skiftenøkkel og trinse kontakten mot klokken. Løft bort hjulet mutter. Fjern skivene fra dynamoen.

5 Koble ledningsnettet fra dynamo. Fjern mutteren på terminalen kontakt for batterikabelen med en skiftenøkkel og ta ut batteriet kabelen.

6 Fjern de to festebolter med socket og skralle. Fjern dynamoen fra dynamo braketten.

Installasjon

7 Sett den nye dynamoen på dynamo braketten og fest festeboltene. Trekk til festeboltene til 19 fot-pounds av dreiemoment.

8 Plugg inn den elektriske kontakten og fest batterikabelen til terminalen kontakten. Fest batterikabel med terminalen mutter og trekk til med socket og skralle.

9 Sett dynamoen skivene over trinse skaftet på dynamoen. Tre trinse mutteren på skivene akselen. Trekk til mutteren for hånd med trinse kontakten. Sett AST trinse socket # H 2592 på mutteren inni dynamoen skivene. Fest en boks fastnøkkel til hex montering på toppen av skivene kontakten og sett T50 torx kontakten gjennom skiftenøkkel og kontakten inn trinsen skaftet på dynamoen. Fest momentnøkkel til T50 torx kontakten.

10 Stram trinse mutteren til 109 fot-pounds av dreiemoment ved å vri sokkelen og skrujernet med klokken og holde momentnøkkel og torx bit stasjonære.

11 Inspiser tilbehør drivremmen for eventuelle sprekker, rifter eller vinduer og erstatte den om nødvendig. Route tilbehøret drivreim rundt alle tilbehørs trinser og hold beltestrammingen tett på beltestrammeren.

12 Fest Volkswagen strammer utgivelsen verktøy # 3299 til beltestrammeren og roter strammer klokken. Skyv beltet rundt strammeren skivene og slipp strammeren til å søke spenning til beltet. Inspisere beltet, slik at beltet er riktig montert på alle trinser og det er ingen vridning av remmen.

1. 3 Fest den negative batterikabelen og stram med skiftenøkkel. Slå bilens panser.

Hint

  • Noen verktøy selskaper gjenskape noen av de spesialverktøyene Volkswagen; sjekk med lokale deler og verktøybutikker for å sjekke tilgjengelighet.
  • Det er viktig at dynamoen skivene mutteren strammes på riktig måte for å hindre skader og for tidlig svikt av generatoren.