Hvordan endre eksosmanifolden på en 04 F-150

De eksos manifolder på en 2004 Ford F-150 gir motoren gasser en sti å gå ut av motoren gjennom eksos. Disse fordelere er laget av støpejern, og hvis den utsettes for hurtig oppvarming og avkjøling, kan de sprekk, forårsaker en eksos lekkasje. Dette vil gjøre en sjenerende støy, men enda viktigere, vil også frarøve deg hestekrefter. For å løse problemet, kan du bytte ut eksosmanifolder, som tar omtrent to timer å gjøre.

Bruksanvisning

Førersiden eksosmanifolden

1 Sett på F-150 parkeringsbrems. Løft fronten av Ford med jack og sette bukker under rammen. Unbolt førersiden foran fender splash feltet med 3/8-inch skralle og socket og trekk den ut av veien.

2 Unbolt brems booster sugeslangen brakett fra manifolden med 3/8-inch skralle og socket. Unbolt manifolden fra eksosanlegget med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter, og EGR ventil rør fra manifolden med skralle også. Unbolt eksosmanifolden fra førersiden topplokk med 3/8-inch skralle og socket og ta manifold og pakning ut av motoren.

3 Installer en ny førersiden eksosmanifold pakning på motoren, deretter installere erstatning førersiden eksosmanifolden på motoren med 3/8-inch skralle og socket. Bolt manifolden til eksos med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter.

4 Installer EGR rør og brems booster braketten til manifold med 3/8-inch skralle og socket. Sett på førersiden fender splash skjold med 3/8-inch skralle og socket.

Passasjer Side Exhaust Manifold

5 Unbolt passasjersiden fender sprutdeksel fra fender med 3/8-inch skralle og socket og trekk den ut av veien.

6 Unbolt passasjersiden eksosmanifolden fra eksosanlegget med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter. Unbolt eksosmanifolden fra passasjersiden topplokk med 3/8-inch skralle og socket og ta manifold og pakning ut av motoren.

7 Installer en ny passasjersiden eksosmanifold pakning på motoren, deretter installere erstatning passasjersiden eksosmanifolden på motoren med 3/8-inch skralle og socket. Bolt manifolden til eksos med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter.

8 Sett på passasjersiden fender sprutdeksel med 3/8-inch skralle og socket, senk Ford ut av jack står med jekken.