Hvordan endre dynamoen i en Toyota

Hvordan endre dynamoen i en Toyota


Generatoren er hjertet av ladesystemet på Toyota, og når den går ut, vil alt elektrisk slutter å fungere skikkelig. Selv om dette er ikke veldig praktisk, endre ut dynamoen med en ny modell er ikke veldig vanskelig, og kan gjøres hjemme. I dette tilfelle er prosjektet kjøretøyet en 2006 Toyota Tacoma, men prosessen er lignende for andre kjøretøyer i tillegg.

Bruksanvisning

1 Pop panseret. Unbolt minuspolen fra batteriet med fastnøkkel, og deretter gjøre det samme med den positive polen. Koble tilkoblinger på dynamoen ved hjelp av fastnøkkel også, og trekk selen ved hjelp av hendene.

2 Løsne dreieskruen på toppen av dynamoen ved hjelp av en fastnøkkel. Fjern deretter låsemutteren på bunnen justeringsbolten med en 3/8-inch skralle og socket. Fjern justeringsskruen med skralle og deretter fjerne beltet fra dynamoen. Unbolt dreieskruen helt, trekk dynamoen ut av motorrommet.

3 Installer en ny dynamo i braketten på motoren, først løst installere dreieskruen på toppen av dynamoen, deretter installere justeringsskruen ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Loop beltet rundt dynamoen skivene og stram ned justeringsskruen til beltet er stramt.

4 Monter låsebolten på justeringsskruen ved hjelp av en fastnøkkel. Stram dreieskruen ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket.

5 Monter ledningen til dynamoen ved hjelp av en fastnøkkel, og deretter setter den positive polen på batteriet ved hjelp av en fastnøkkel. Følg at ved å installere den negative polen. Start lastebil og sørge for at dynamoen avgifter i henhold til måleren på dashbordet.