Hvordan endre drivstoffpumpen på en Cavalier

Den bensinpumpe på en bil pumper drivstoff til bilens motor der det er tatt til bensininnsprøytning. Herfra går drivstoff gjennom en rekke tiltak for å gjøre bilen kjører. Når en bil bensinpumpen må skiftes ut, kan det være en vanskelig oppgave. Her er noen tips for å hjelpe deg å komme gjennom prosessen med å erstatte bensinpumpen på bilen din.

Bruksanvisning

Hvordan endre drivstoffpumpen på en Cavalier

1 Parker bilen på et nivå parkeringsplass, og koble den positive terminalen av bilbatteriet. Du gjør dette ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne batteriet terminal bolt.

2 Sug gasstanken. For å gjøre dette, åpne gasstanken døren og sett vannlåsen inn i gasstanken. Plasser den andre enden av hevert inn i en gass kan. Du kan kjøpe vannlåser til enhver auto deler butikken. Pass på å følge instruksjonene som følger med hevert. Sørg for at gassen kan er stor nok til å holde mengden av gass som er i bilen, fordi når snylte prosessen starter det ikke vil stoppe.

3 Sikkerhetskopier bilen opp på to mekaniker ramper. Dette vil tillate deg å komme under bilen komfortabelt, slik at du kan trekke drivstoffpumpen.

4 Legg deg ned på en crawler vendt opp og rulle under baksiden av bilen før du kommer til bensintanken. Tanken vil være en stor, svart plast kar plassert under baksetet på bilen.

5 Finn de to metallbånd som holder gasstanken opp og spore disse tilbake til der de er boltet til bilen.

6 Bruk en pipenøkkel med en utvidelse for å fjerne boltene. Bensintanken vil begynne å falle som du fjerne boltene. Siden det er tomt er bør være lett nok til å sette på gulvet eller på brystet dersom tanken ikke vil nå gulvet på grunn av ledninger.

7 Koble drivstoffslangene og ledningsnett ved å skyve hvite knapper på drivstoffslangene og ledningsnett.

8 Trekk gasstanken ut fra under bilen. Rengjør rusk av toppen av gasstanken.

9 Fjern alle boltene som holder bensinpumpen til gasstanken. Man vet det er drivstoffpumpen fordi toppen av pumpen vil være en sylinder med to rør som kommer ut av den.

10 Forsiktig frigjøre bensinpumpen fra drivstofftanken, være forsiktig med å tillate noe rusk å falle inn i bensintanken. Holder opp gasspumpen og på enden er en sokk som må renne. Plassere pumpe ut av veien. Rengjøre hullet i gasstanken, skrapende kanter for å fjerne rusk.

11 Ta den nye drivstoffpumpen og plassere den i hullet der den gamle pumpen var. Bolt den nye pumpen på plass på gasstanken.

12 Skyv tank under bilen og plassere den hvor den skal gå. Koble til ledningsnett og to drivstoffledninger. Plasser en jekk under den ene siden av drivstofftanken og gå til den andre siden av drivstofftanken for å stramme metallbåndene og sett bolter. Stram alle bolter på drivstofftanken.

1. 3 Du kan legge til drivstoff du tok ut av drivstofftanken tidligere og hell den tilbake i bilen ved hjelp av beholderen. Koble til batteriets plusspol og kjøre av ramper.

Hint

  • Har butikk rags hendig for når hendene blir skitne.
  • Unngå skade ved bruk av forholdsregel når du kobler fra plusspolen på bilens battery.Working under en bil er farlig, så bruk så mange sikkerhetsforanstaltninger som du kan. Ramper er vanligvis et tryggere alternativ til jack stands.