Hvordan Endre Clutch Slave sylinder i en 1998 Cavalier

Hvordan Endre Clutch Slave sylinder i en 1998 Cavalier


Clutchen slave sylinder lar deg skifte gir - uten det, er du ikke noe sted. Tatt i isolasjon, erstatte clutch slave sylinder er en enkel oppgave som ethvert hjem mekaniker kan utrette. Men tilgang til slavesylinder selv krever å fjerne den manuelle transaksel (girkasse). Dette er ikke en enkel oppgave, og krever en liten arsenal av verktøy og tid. Når transaksel er fjernet, men endrer clutch slavesylinderen krever kun en håndfull av enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med en reparasjon manuell på å fjerne trans hvis du ikke allerede har oppnådd dette trinnet. Enkelt sagt, må du fjerne drivaksler, unbolt transakselen fra motorblokk, og koble den shifter tangen og alle elektriske koblinger. Koble den hydrauliske clutch linjen der den går inn i trans bjelle boliger. Fjern transakselen og clutch montering fra bilen ved hjelp av en overføring jack.

2 Unbolt og fjerne clutch og svinghjul montering.

3 Unbolt slavesylinder fra innsiden av bjelle boliger. Det er tre bolter, to plassert på utsiden av klokken huset, og en på innsiden. Slavesylinderenhet vil skyve ut fra innsiden av klokkehus.

4 Smør innsiden av clutchen lageret. Skyv den nye slavesylinderenheten på plass fra innsiden av klokkehuset og fest det på plass med alle tre bolter.

5 Sett på clutch og svinghjul montering. Sett på transaksel, drivaksler, og shifter kobling. Fest hydraulikkledning.

6 Luft hydraulikkledning. Trå forsiktig og hold clutchpedalen, deretter løsne lufteskrue på aktuatoren sylinder. Stram skruen. Gjenta flere ganger, eller inntil all luft er fjernet fra clutchen linjer. Sjekk flere ganger for å sikre at det hydrauliske fluidum i clutchhovedsylinderen.

Hint

  • Hvis clutchen "sliper" luften har ikke blitt renset fra hydraulikkledningene. Gjenta blødningen prosessen.