Hvordan Endre Bremser for en 2002 Ford Mustang

Hvordan Endre Bremser for en 2002 Ford Mustang


Ford Motor Company anser bremseklossene og rotorer på en 2002 Ford Mustang "slitasje elementer." Hva det betyr er Ford utviklet de deler som slites ut i løpet av sin levetid. Mens putene slites ned mye raskere enn rotorene, verken vil vare livet av Mustang. Siden ponni bilen har fire hjul skivebremser, kan du regne med å erstatte de bakre pads annenhver gang du skifter fronter og du vil mest sannsynlig trenger å erstatte rotorene annenhver gang du bytter ut den bakre pads.

Bruksanvisning

1 Løsne mutrene på begge forhjulene med lug skiftenøkkel. Ikke ta dem av, men heller ha dem løs nok til å fjerne for hånd senere. Plasser bremseklosser bak bakhjulene.

2 Løft fronten med jekken og senk den ned på bukker. Sørg for å plassere bukker under jack punkter på kroppen tog eller under frontrammen.

3 Fjern lug nuts og hjul på begge sider foran. Sett hjulene til side og sette lug nuts på ett sted slik at ingen av dem gå mangler.

4 Sett renne pannen rett under venstre frambremsen og rengjør deretter alle brems støv av bremsen rotoren og caliper med brems renere. Bremsestøv fører til kreft, så vaske det hele slik at du ikke ved et uhell puste noe av det.

5 Fjern caliper bolter med socket sett, trekke bøylen av rotoren og trekk deretter bremseklossene ut av bøylen for hånd. Vask bremsestøv fra innsiden av bøylen med brems renere. Slip den gamle rotoren av for hånd og sette den nye på i stedet.

6 Smør caliper glidepinner grundig med den hvite litium fett. Flytt stemplene tilbake inn i caliper veggene med caliper stempel verktøyet. Ta verktøyet ut og sette inn bremseklossene.

7 Skyv bøylen tilbake over rotoren, træ caliper bolter i for hånd, og stram dem ned med socket sett.

8 Flytt over til høyre foran og gjenta trinn fire gjennom syv på den siden.

9 Installer hjulene og hjulmuttere på forsiden for hånd. Senk fronten av bukker med jekken. Flytt bremseklosser til forhjulene, slik at Mustang ikke kan rulle fremover.

10 Jekk opp bakenden og senk den ned på bukker med jekken. Ta av bakhjulene og slepe nøtter for hånd.

11 Gjenta trinn fire gjennom syv på venstre bak og deretter høyre bak før du setter bakhjulene og slepe nøtter. Senk den bakre enden av bukker med jekken.

12 Stram alle fire sett med hjulmutrene til 100 ft-lbs. med momentnøkkel. Flytt bremseklosser fra forhjulene.