Hvordan endre bremsene i Chevy Pickup

Hvordan endre bremsene i Chevy Pickup


Bremsene i en Chevrolet pickup består av et hydraulisk system som fungerer ved trykk. Når du bremser, sender den væske gjennom bremseslanger til caliper. Dette er det som gjør caliper legge trykk på rotoren, som bringer bilen til en stopp. Bøylen har padding som stenger ned på rotoren. Som padding bærer, må den byttes ut.

Bruksanvisning

Fjerning av bremseklosser

1 Løsne lug nuts på førersiden hjul. Ikke fjern lug nuts - bare sørg for at de er løse.

2 Hev førersiden av bilen før hjulet er av bakken. Du kan fjerne lug nuts når hjulet er hevet.

3 Skyv hjulet av akselen. Plassere hjulet til siden og ut av veien.

4 Finn bøylen på toppen av rotoren. Det vil være to bolter på baksiden av bøylen.

5 Fjern de to caliper bolter med en pipenøkkel. Løft bøylen opp og av rotoren. Hvis bøylen er sta kommer av rotoren, trykker du på den med en hammer.

6 Ta av mindre bremsekloss. Det er låst i bøylen og bare trenger å bli trukket ut. Ta tilbake puten og snu det rundt. Du må bruke den gamle bremsekloss å trykke på stempelet på bøylen.

7 Trykk stempelet tilbake i bøylen med en C-klemme. Stilling den ene ende av klemmen på den gamle bremsekloss og den andre ende av klemmen på baksiden av bøylen. Snu T-håndtaket på toppen av klemmen inntil stempelet er helt komprimert tilbake inn i bøylen. Kast bremsekloss når stempelet er komprimert.

Installere bremseklossene

8 Trykk de nye putene i bøylen med fingrene. Vær sikker på at større pad er mot stempelet. De vil klikke på plass hvis den er installert på riktig måte.

9 Plasser bøylen over rotoren og starte caliper bolter. Trekk til caliper boltene når begge har blitt startet med pipenøkkel.

10 Plasser hjulet tilbake på akselen. Begynn å slepe nøtter, men ikke stram til alle hjulmuttere er installert. Sørg for å stramme mutrene i en ordre motsatte av hverandre, noe som betyr at hvis du stramme toppen lug mutter, stramme botton lug mutter neste.

11 Senk bilen til bakken. Trekk kontakten bort fra bilen.

12 Sørg for at slepe nøtter er strammet. Dobbeltsjekk hver slepe mutter som slepe nøtter er lettere å stramme når hjulet er på bakken.

1. 3 Gjenta de samme trinnene på passasjersiden av bilen. Du ønsker alltid å gjøre det samme til en side som den andre. Dette vil sikre putene slites jevnt.

Hint

  • Når du har bøylen av rotoren, føler rotoren og sjekk for å se at det er en flat, glatt overflate. Hvis det ikke er glatt, må du enten erstatte den eller få den glattet ut. Noen maskin butikker og verksteder kan gjøre dette for deg.
  • Når du er ferdig med å endre ut bremsekloss, starter bilen og pumpe på bremsepedalen. Dette vil tilbakestille caliper.
  • Vær svært forsiktig når du arbeider under et hevet kjøretøy. Pass på bakhjulet er chocked og parkeringsbremsen er satt. fungerer bare på et flatt underlag.