Hvordan endre bremseklossene for en 1997 Plymouth Grand Voyager

Hvordan endre bremseklossene for en 1997 Plymouth Grand Voyager


1997 Plymouth Grand Voyager bruker foran skivebremseklosser og kan noen ganger har bakre skivebremseklosser. Mens bakre trommelbremser er mer vanlig på denne bilen, og erstatte foran og / eller bak bremseklosser benytter samme prosedyre. Som sin fetter, er Dodge Grand Caravan, bremseklossene på disse minivans festet til bøylen bolig. De ytre pad klipp til det ytre huset med fjærklemmer, mens den indre pad bruker en fjærklemme den sitter inne i den hule caliper stempel. Disse klippene er klinket til bakplatene av putene.

Bruksanvisning

1 Kile et dekk sperreanordningen bak en av bakhjulene hvis bytting foran bremseklosser eller foran en av forhjulene hvis du bytter bakre bremseklosser.

2 Sett på parkeringsbremsen hvis du bytter frontbremseklosser, og slipp den primære panseret utløseren inne i Grand Voyager.

3 Slipp sekundære hette utløseren, åpne panseret og støtte den på panseret prop stang. Fjern master sylinderen cap og bruke ren suge sprøyten for å fjerne halvparten av bremsevæske. Kast væsken, og sett på lokket.

4 Sprekk hjulmutrene løs på de to dekkene på akselen på hvilken du erstatte klossene ved hjelp av dekk lug skiftenøkkel for å slå nøtter en halv omdreining mot klokken.

5 Løft med en jack hver fremre eller bakre kvartal panel høy nok til å støtte minivan trygt og sikkert på bukker og fjern hjulmutrene og dekk.

6 Fjern de indre caliper monteringsskruene med skralle og en kompatibel stikkontakt. Lirk bøylen ut av rotoren ved hjelp av en lirke verktøy, og deretter bruke den smidig, solid ledning å knytte caliper til foran eller bak kabinettet. Dette vil lindre skaden oppstår til gummi bremseslangen linje festet til bøylen.

7 Løsne klipsene på utsiden puten fra caliper huset ved hjelp av lirke verktøy for å løsne klipsene ut av ytre caliper boliger.

8 Sett bøylen stempelet kompresjonsklemmen til den indre utenfor huset til målepunktet og kompresjonsskruen anbringes mot ansiktet til innsiden puten. Stram klemmen med urviseren for å komprimere stempelet helt inn i caliper stempel boringen.

9 Fjern innsiden bremsekloss fra bøylen stempelboringen ved å trekke oppover på den og slippe klemmen fra stålplaten av puten.

10 Sett inne bremsekloss og beholde klippet inn bøylen stempelet først, og deretter lirke utenfor bremseklossens klipp på den ytre caliper boliger.

11 Erstatt bøylen og pads over bremse rotoren, og erstatte caliper bolter. Hånd tråd boltene for å unngå kryss-threading dem. Stram dem med skralle og en kompatibel stikkontakt.

12 Bytt ut hjulene og hjulmuttere. Trekk til hjulmutrene ansette en stjerne mønster med dekk lug skiftenøkkel inntil nøtter sitter mot navet tett, og senk deretter minivan til bakken. Bruk 100-fots lb momentnøkkel med en 3/4-tommers eller 19-mm-kontakten for å skru til hjulmuttere, igjen ansette stjernemønster.

1. 3 Pump bremsepedalen før det føles fast, og deretter sjekke bremsevæske nivå i master sylinderen. Om nødvendig, fyll master sylinder med bremsevæske, slipp parkeringsbremsen, hvis det er aktuelt, og fjern deretter dekket blokkere enheten før testen kjører Grand Voyager.