Hvordan Endre blinklys pære i en Ford Focus ZX3

Hvordan Endre blinklys pære i en Ford Focus ZX3


Ford Focus ZX3 er en kombikupé økonomi bil. Front turn-signal pærer er plassert i frontlykten boliger. De bakre blinklys ligger i søyle av Kombi døren. Siden arbeids blinklys er avgjørende for å kjøre trygt og lovlig, bør du inspisere blinklys, og alle andre utvendige lys, på en jevnlig basis. Hvis du finner noen blinklys pære brent ut, erstatte den før du kjører Focus igjen.

Bruksanvisning

Front

1 Åpne panseret og nå ned bak hodelykt boliger.

2 Grab turn-signal kontakten og vri den mot klokken til du kjenner at den slipper fra låseringen. Trekk kontakten ut forsiktig for å eksponere pære. Trekk den gamle pæren ut for hånd og sette inn ny pære.

3 Skyv kontakten inn i hullet på baksiden av hodelykten bolig, og husk å stille opp feste faner med sporene i låseringen. Vri kontakten med klokken til den låses på plass.

bakre

4 Hev Kombi døren. Slip fingrene under kanten av trim panel som dekker baksiden av halen-lampehuset. Trekk trimme vekk forsiktig. Sett trim til side

5 Grab turn-signal kontakten og vri den mot urviseren inntil det kommer fri på låseringen. Trekk kontakten ut av halen-lampehuset. Trekk den gamle pæren ut for hånd og sette inn nye.

6 Skyv kontakten tilbake i baklys bolig og linje feste fanene opp med sporene i låseringen. Vri kontakten med klokken til den låses på plass. Linje feste tappene på trim panel med festespor og skyv trim tilbake på plass.

Hint

  • Focus brukerhåndboken detaljer de pæreskift detaljene for ditt år og modell Focus. Hvis du ikke har en brukerhåndboken, kan du laste ned en online, eller bestille en ny fra Helm, Inc., selskapet som utgir mest eiers manualer for biler som selges i USA.