Hvordan Endre Bell expressvu receivere

Hvordan Endre Bell expressvu receivere


The Bell expressvu mottakeren kommuniserer med parabolantennen via koaksialkabel og gir en satellitt-programmering signal til TVen. Denne forbindelsen mellom Bell expressvu receiveren og TVen kan endres, som kan forbindelsen mellom mottakeren og parabolantennen. I tillegg kan fastvaren til mottakeren bli oppgradert og modifisert. Du vil ikke kreve noen tidligere erfaring med satellitt-systemer og mottakere for å endre Bell expressvu mottaker.

Bruksanvisning

1 Juster koaksialkabelen i mottakeren. Sørg for koaksialkabelen som sitter i Bell expressvu mottakerens bak "ANT IN" port er stramt innenfor porten, ellers satellitt-programmering på bildet på TV-en vil bli endret og vise uregelmessigheter påvirker kvaliteten. Slå metal band på slutten av koaksialkabel til høyre for å stramme det innenfor porten, og kvitte deg med disse uregelmessigheter.

2 Lag en klarere, HD-satellittbildet ved å endre Bell expressvu mottakerens audio / video-kabel. En sammensatt audio / video-kabelen leveres som standard med Bell expressvu mottaker og har et sett med utstikkerne i hver ende av kabelen, med hvert sett med en gul, en rød og en hvit spiss. Bytte ut den sammensatte kabel med en komponent kabel, som er en høyere kvalitet kabel som har en blå, en grønn og en rød spiss i hver ende av kabelen. Pass på at hvert sett av komponentutstikkerne er i matchende farge til de blå, grønne og røde porter på baksiden av TV-en og på baksiden av Bell expressvu mottaker.

3 Sørg for at Bell expressvu mottakeren er koblet til Internett via Ethernet-porten på baksiden av enheten, og trykk deretter på "Meny" -knappen på fjernkontrollen eller på forsiden av Bell expressvu mottaker.

4 Velg "Firmware Update" fra mottakerens menyen. Merk at den eksakte oppføring av denne funksjonen kan avvike noe mellom forskjellige expressvu mottaker modeller. La firmware på Bell expressvu mottakeren til å oppdatere, og deretter vente på at enheten automatisk skal starte på nytt. Fastvaren vil bli endret og oppdatert en gang dette skjer.