Hvordan Endre Begrensninger av iPhone Apps

Hvordan Endre Begrensninger av iPhone Apps


Apples iPhone som kjører iOS 7 gir en måte å aktivere restriksjoner for mange programmer, inkludert Safari, Facetime, kamera, Siri, luftslipp, CarPlay, iBooks Store og iTunes Store. I tillegg kan du hindre bruk av apps som har en bestemt aldersgrense. Du kan bare begrense appene som vises i Tillat delen av Restriksjoner side på iPhone. Når du setter opp begrensninger, må du velge et passord. Ikke glemmer koden; hvis du gjør det, må du fullføre en fabrikktilbakestilling av din iPhone for å få tilgang til de begrensninger innstillingene igjen. Hvis du må fullføre en fabrikktilbakestilling, vil alle telefonens slettes, men du kan gjenopprette data fra en nylig sikkerhetskopi.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Settings" app.

2 Velg "Generelt" og velg "Restriksjoner" alternativet.

3 Velg alternativet "Aktiver restriksjoner", deretter inn og bekreft et firesifret passord. For ekstra sikkerhet, velg et annet passord enn det som brukes for å få tilgang til din iPhone fra låseskjermen. Hvis du allerede har satt opp restriksjoner, skriv inn passordet du brukte da å sette den opp.

4 Sett vippebryteren til På eller Av-posisjon for hver app du vil aktivere eller deaktivere i Tillat delen. For eksempel kan du deaktivere iBooks Store-appen ved å sette vippebryteren til posisjonen.

5 Velg "Apps" i tillatt innholdsdelen. Velg en aldersgruppe for å vise innhold som oppfyller dine kriterier. For eksempel, hvis du velger "4+" alternativet, og deretter iPhone gir bare tilgang til apps vurdert for barn under fire år.

6 Endre noen av de avanserte app innstillinger ved å velge et alternativ fra delen Personvern og justering av vippebryter for appen du ønsker å begrense til På eller Av. For eksempel, velg "Stedstjenester" og sette "Camera" vippebryter til posisjonen Av for å hindre bruk av kameraet.

Hint

  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for iPhone 5S og iOS 7. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.