Hvordan Endre baklys på en 1993 Ford Taurus

Hvordan Endre baklys på en 1993 Ford Taurus


Skade på baklysene på din Ford Taurus skjer oftest fra en vannlekkasje i bagasjerommet området. Pakningen rundt baklys montering alder over tid og begynner å sprekke. Så alt som det tar er en kraftig regnskyll og plutselig du finne deg selv med utbrente baklys pærer. Du kan endre baklys pærer på 1993 Ford Taurus seg hjemme. Ved behov etter inspeksjon kan du også bytte pakning på baklys forsamlingen. I motsetning til å tilbringe flere timer på verksted, bør det tar mindre enn 40 minutters for deg å gjøre reparasjonen selv.

Bruksanvisning

1 Skru på strømmen til baklysene og fortsetter til baksiden av bilen. Plasser et lite stykke svart elektriske tape på baklys montering direkte over utbrent baklys plassering. Slå på strømmen til baklysene tilbake av.

2 Løft panseret på Taurus og fjern den sorte (negative) kabelen fra sin post på batteriet med en pipenøkkel. Hvis kabelen er ikke svart, se etter en liten (-) minus symbol på toppen av batteriet for å identifisere negative innlegg. Når du fjerner den negative kabelen, plasser den unna sitt innlegg på batteriet. Dette vil hindre at det ved et uhell kobler seg selv.

3 Åpne bagasjerommet og flytte alt i den mot baksetet, vekk fra lisensen plate veggen. Trekk gummi stammen segl av nummerskiltet veggen eneste området. Forseglingen bare spretter rett utenfor.

4 Fjern plast push-pins holder stammen teppe fôr til lisensen plate veggen med en flat skrutrekker. Hvis du ser tett på push-pins, vil du se at de er to separate kretser - en stor og en liten. Lirke ut den lille sirkelen i midten av den knappenålen, og da vil du være i stand til å trekke ut større sirkel. Når du er ferdig med denne reparasjon, installere de i revers.

5 Rull stammen teppet ned fra nummerskiltet veggen og fjern de to mutrene som holder baklys forsamlingen til bilens ramme. Ta tak i baklys forsamlingen utenfor stammen og trekk det forsiktig mot deg.

6 Match stykke svart elektriske tape opp med tilsvarende baklys kontakten. Roter socket en kvart omdreining mot klokken og trekk den ut av forsamlingen. Ta tak i pære mellom tre fingre, trykk litt ned og roter den en kvart omdreining mot klokken, og trekk den ut av stikkontakten.

7 Sett på et par gummihansker og hold den nye baklys pære i den ene hånden i glass. Plasser en liten skvett av dielektrisk fett på de to kontaktene på bunnen av baklys pære. Sett pæren inn igjen i kontakten, trykk ned og vri den en kvart omdreining med klokken for å låse den tilbake i stikkontakten. Sett forsiktig pæren tilbake gjennom baklys montering og låse kontakten tilbake på plass med en kvart omdreining med klokken også.

8 Monter baklys forsamlingen tilbake i posisjon på rammen og stram begge sine festemutterne til den sitter, bare. Rull stammen teppet opp igjen og returnere alle push pins til sin opprinnelige posisjon. Installer stammen segl, lukket bagasjerommet og ta tapebit av baklys forsamlingen.

9 Koble og fest den negative batterikabelen tilbake til sin post, og slå på strømmen for baklysene å sjekke reparasjon.

Hint

  • Når du har baklys forsamlingen trakk bort fra rammen, sjekk pakningen rundt baklys forsamlingen. Hvis det virker skadet, erstatte den og unngå å utføre denne reparasjonen igjen etter neste gang det regner eller du får bilen vasket.