Hvordan endre bakgrunnsbilde på en LG Vortex

LG Vortex smarttelefon, som bruker Android operativsystem og ble utgitt i november 2010, gjør det mulig å tilpasse startskjermen med forskjellige bakgrunner. Du kan bruke en av de forhåndsinstallerte animert eller statisk bakgrunnsbilder, eller du kan bruke et bilde som er lagret på telefonen din.

Bruksanvisning

1 Trykk på knappen med symbolet huset på den, og deretter på knappen med fire ruter på det, for å åpne LG Vortex hovedmenyen.

2 Trykk på "Bakgrunn" og deretter "Galleri", som inneholder bildene dine; "Live Wallpapers", som er animerte bakgrunnsbilder; eller "Wallpaper Gallery", som er standard bakgrunnsbilder.

3 Bla gjennom bildene i noen av kategoriene og berøre de bildene du ønsker å bruke. Hvis du velger en av dine egne bilder, vises en firkantet boks på bildet. Dette er en beskjæringsboks. Området utenfor boksen er mørkere enn området inne i boksen. Dette mørkere området er klippet ut av bildet når det lagres som et bakgrunnsbilde.

4 Trykk på et av hjørnene og skyv dem ut eller inn for å endre beskjæringsområdet.

5 Trykk på "Angi som Wallpaper," hvis du bruker enten animert eller fortsatt pre-installert bakgrunnsbilder, eller "Lagre", hvis du bruker et bilde fra telefonen.