Hvordan endre bakbremsene for en 1989 Cutlass Supreme

De bakre bremseklosser på en Cutlass Supreme slites ned over tid, men vanligvis ikke så raskt som de fremre pads. Selv bakbremsene ikke trenger å tåle vekten av motoren når du stopper, de jobber for å holde bilen nivå. Skadet eller utslitt bakbremsene vil føre til bilen din for å aggressivt utfall frem når som helst stoppe forsøk. Snarere enn å bruke halvparten av dagen på bilverkstedet, kan du endre bakbremsene på 1989 Cutlass Supreme seg hjemme. Reparasjonen skal ta deg 40 minutter.

Bruksanvisning

1 Plasser en hjulblokk godt på plass foran både fører- og passasjer forhjulene. Bruk en lug skiftenøkkel for å løsne den bakre førersiden dekkets hjulmuttere en halv omdreining mot klokken.

2 Hev bilen med hydraulisk jekk frem av dekket. Dekket skal synlig måle 6 inches fra bakken. Plasser en jack stå på venstre side av jekken under rammen rail for å støtte vekten av Cutlass Supreme.

3 Fjern alle lug nuts og skyv dekket av hjul studs, med begge hender. Rull dekk på siden av arbeidet ditt område og plassere slepe nøtter på et trygt sted fri for smuss.

4 Merk posisjon og retning i begge bremseklosser på bøylen. De må byttes ut akkurat slik du ser dem. Begge pads holdes på plass på caliper av klippene som er montert på overflaten av hver blokk. Klippene vil bare komme ut av sted.

5 Fjern de øvre og nedre caliper monteringsbolter på baksiden av bremsekalippernes med en pipenøkkel. Sett boltene i lomma for sikkerhets skyld. Plasser en 5-gallon bøtte inne i hjulbrønnen rett ved siden bremsekalippernes.

6 Bruk begge hender til å løfte bremsekalippernes opp og av rotoren så sette den ned på toppen av bøtta. Pop ytre bremsekloss av bøylen og deretter pop den indre bremsekloss av caliper stempel.

7 Roter caliper stempelet med klokken med et par 12-tommers justerbar tang til det vises helt nivå i sin borehullet. Borehullet er bolig at stempelet stikker fra, og stempelet må tvinges ned igjen i det å installere de nye bremseklosser.

8 Installer den nye indre bremsekloss akkurat som du fjernet den gamle puten deretter installere den nye ytre puten på samme måte. Begge pads skal sprette tilbake på plass med en minimal mengde kraft.

9 Løft bremsekalippernes av bøtte med begge hender og skyv den ned igjen over rotoren. Installer begge caliper festeboltene for hånd, og stram dem til den sitter. Still inn 3/8-tommers stasjon momentnøkkel til 92 fot-pounds og sikre begge boltene på plass. Flytt bøtte ut av arbeidsområdet.

10 Monter dekket tilbake på wheel studs og erstatte alle lug nuts for hånd. Så bruker du hjulmutternøkkel til å trekke til mutrene i stjernemønster til den sitter. Fjerne støtten og senke bilen før dekket kommer i kontakt med bakken. Tilbakemomentnøkkelen til 100 fot-pounds og fortsette å stramme lug nuts i stjernemønster til sikker.

11 Senk bilen og ta av hydraulisk jekk. Pump bremsepedalen sakte til du føler det stive under foten. Gjenta hele prosessen for å erstatte den bakre passasjersiden bremseklosser.

Hint

  • Mens du har bremsekalippernes fjernet, sjekk rotor på begge sider for skader. Hvis rotoren virker dypt arrete eller sporete, erstatte den. Hvis du må erstatte en av rotorene, bør du også skifte ut den tilsvarende rotor også.