Hvordan Endre Alternator på Min 2004 Ford Focus

Din 2004 Ford Focus trenger en fungerende dynamo for å fungere skikkelig. Generatoren leverer strøm til de ulike tilbehør på Focus, inkludert kontrollmoduler, drivstoffsystem, kollisjonsputer, miljø kontroller og diverse andre elektronisk drevet systemer. Når dynamoen dør, kan fokus kun på batteridrift for en time eller to, men etter det, vil ditt fokus ikke flytte igjen før erstatte både dynamo og batteri. Alle med grunnleggende automotive-reparasjon ferdigheter, kan noen god fysisk utholdenhet og en grunnleggende sett med verktøy erstatte en Focus dynamo i et par timer.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og støtte det med propellen stang. Koble den negative enden av kabelen fra batteriet ved hjelp av batterinøkkelen.

2 Løsne lug nuts på høyre forhjul med lug skiftenøkkel. Jack fremre høyre opp fra bakken og støtte den på en jack stativ, plassert under rammen. Fjern lug nuts og hjulet for hånd.

3 Plugg beltestrammer verktøyet inn i beltestrammeren og flytte strammer ut av beltet banen. Mens du holder strammer til side, nå på med den andre hånden og ta beltet av dynamoen skivene. slippe ut trykket på strammeren nøye.

4 Reach inn gjennom den åpne høyre forhjul godt og koble dynamoen ledningsnett med pipesett.

5 Fjern dynamo festeboltene med socket set og trekk dynamoen ut av motoren godt, gjennom hjulbrønn. Du må kanskje slå dynamoen i en annen retning for å få det ut, avhengig av motor, dynamo størrelse og mengde klaring du har.

6 Sammenligne den gamle dynamoen og utskifting man å sørge for at de er begge identiske fysisk. Kontroller ledningsforbindelser og spenningsregulator er på samme sted. Sammenlign trinser for å sørge for at de er av samme størrelse, bredde og har samme antall beltesporene.

7 Flytt erstatning dynamo på plass, i motsatt måte av hvordan du fjernet den gamle.

8 Træ dynamo bolter i for hånd, og stram boltene ned med socket sett.

9 Sett dynamoen ledningsnett i motsatt rekkefølge. Sett på hjulet og slepe nøtter for hånd.

10 Senk Focus off støtten, ved hjelp av jack. Trekk til hjulmutrene ned til 85 ft-lbs. av dreiemoment ved hjelp av momentnøkkelen. Installer den negative batterikabelen.

11 Flytt beltestrammeren til side en gang til med beltestrammer verktøyet. Slip beltet over dynamoen skivene med den ledige hånden og deretter la den strammeren til å flytte tilbake til sin posisjon. Fjern beltestrammer verktøy og lukk panseret.