Hvordan Endre Alt. Belt på en 2001 Dodge Caravan

Hvordan Endre Alt. Belt på en 2001 Dodge Caravan


På enkelte motortyper av Dodge Caravan, bruker motoren en serpentin drivreim for å slå dynamoen og en eller to andre komponenter og et sekund for å slå de andre. Andre modeller kan bruke en enkelt belte for hver komponent. I alle fall må du endre stasjonen beltet hvis det er farget frynsete, sprukket, strukket eller skadet på annen måte. Kontroller drivremmen tilstand årlig eller hver 15000 miles.

Bruksanvisning

1 Studer den nøyaktige banen drivreim følger over trinser og sørg for at du vet det eller skrive det ned i et diagram.

2 Løsne drivbeltestrammeren ved å løsne den øvre låsemutteren med en fastnøkkel, deretter settes drivremmen av veivakselen skivene først og fjerne den fra de andre.

3 Ta den gamle stasjonen beltet med deg til auto deler butikken slik at du kan bruke den til å få riktig lengde, bredde og design for utskifting belte.

4 Installer en ny drivreim på trinser, noe som gjør at det går i samme bane som den gamle. Sjekk og kontroller at beltet sitter riktig i hvert av de riflede spor i skivene.

5 Juster drivbeltestrammeren til den gir beltet riktig spenning og trekk til låsemutteren. På noen motortyper. beltet bruker en dynamisk strammer som automatisk konfigurerer og vedlikeholde riktig stramming.

Hint

  • For å måle riktig stramming på stasjonen beltet, bruker en linjal og en linjal og bruke ca 10 pounds av press til beltet med fingeren. Beltet skal avlede av en kvart tomme hvis det er sju til 11 inches mellom skivene og en halv tomme hvis skivene avstanden er 12 til 16 inches.
  • Det er sannsynlig at hvis van bruker to drivbelter og du må endre en, må du endre den andre. Utskiftingsprosedyren er den samme for den andre belte.