Hvordan Endre Allergen Filter i en 2005 Honda Pilot

Hvordan Endre Allergen Filter i en 2005 Honda Pilot


2005 Honda Pilot er ledsaget av et allergen filter i kabinen av kjøretøyet. Denne funksjonen filtrerer ut skadelig støv og allergener som strømmer fra utsiden av kjøretøyet til innsiden gjennom kabinen luftsystem. Luftfilteret er tilgjengelig fra passasjersetet i 2005 Honda Pilot og kan endres i løpet av kort tid. Et skittent allergen filter kan være skadelig for beboerne i bilen som lider av problemer med allergi.

Bruksanvisning

1 Åpne hanskerommet på passasjersiden av 2005 Honda Pilot. Fjern eventuelle gjenstander som kan falle eller gli ut om hanskerommet var å bli orientert vertikalt.

2 Finn de to skruene på toppen interiøret i hanskerommet. Skru dem, trekker rommet forsiktig fra sin plass i dashbordet og slipp, la hanskerommet henge fritt. Dette vil gi deg tilgang til hytta allergen filter.

3 Finn allergen filter ved å finne den rektangulære huset på innvendig plass en gang okkupert av hanskerommet. Fjern huset ved å trekke det forsiktig. Plasser hånden på allergen filter, og skyv den ut fra klippene som holder den på plass.

4 Rengjør allergen filterhuset ved hjelp av en støvsuger. Fjern alt støv og partikler fra området.

5 Installer den nye allergen filter ved å skyve den på plass, og pass på at det blir holdt på plass av klippene. Plasser allergen filterhuset tilbake over filteret, og skyv til du hører et klikk. Plasser hanskerommet tilbake til plassen den gang var okkupert i dashbordet og installere skruene som fester den på plass.

6 Bytt ut elementene i hanskerommet. Test luft systemet for å se om luftkvaliteten blir bedre.