Hvordan Endre Air og hytte filter av en 2006 Toyota Sienna

Hvordan Endre Air og hytte filter av en 2006 Toyota Sienna


I 1998 lanserte Toyota sin nye minivan, heter Sienna, som erstatning for Previa. 2006 Toyota Sienna kom utstyrt med en 3,3-liters V-6 motor som produserte 215 hestekrefter og 222 fot-pounds av dreiemoment. Den 2006 Sienna hadde to hovedluftfiltre i det, hytta luftfilter og motorluftfilter. Motorens luftfilter krever inspeksjon hver 25.000 miles og erstatning hvis det er fet eller viser slitasje. Hytta luftfilter må rengjøres hver 15000 miles og erstatning hver 30.000 miles.

Bruksanvisning

Cabin Air filter

1 Åpne Siennas hanskerommet og ta ut alt innholdet.

2 Fjern skruen som holder demperen - den sjokklignende komponent - på høyre side av hanskerommet. Skyv demper fra hanskerommet.

3 Trykk sidene av hanskerommet innover for å skape avstand mellom kategoriene på hanskerommet og dashbordet og trekk hanskerommet nedover. Dette utsetter oppvarming og air-condition kanaler.

4 Trekk spakene utover på forsiden av hytta luftfilter tilfellet - omtrent 6-by-2 tommers stykke plast - og trekk dekselet utover. Legg merke til filteret forblir inne i saken ved fjerning.

5 Grab hytta luftfilteret og ta den ut av saken. Plasser det nye filteret i tilfellet med pilen på siden av filteret vendt oppover.

6 Skyv hytta luftfilterhuset tilbake i rørledningene til den klikker på plass.

7 Trekk hanskerommet oppover, trykk på sidene av rommet innover og slipp innover press når klaffene er tilbake på plass bak dashbordet.

8 Skyv spjeldet tilbake på siden av hanskerommet og stram skruen for å feste den på plass. Plasser elementene tilbake i hanskerommet og lukk hanskerommet.

Luftfilter

9 Åpne Sienna hette og finn luftfilterboks - den svarte, plastboks på baksiden, førersiden av motorrommet.

10 Skill de to halvdelene av luftfilterboksen ved å trekke de to metallklips fra den øverste halvdelen av luftfilterboksen og trekke den øverste halvdelen av boksen mot fronten av bilen og oppover.

11 Fjern luftfilteret fra nedre halvdel av luftfilterboksen.

12 Sett det nye luftfilteret inn i den nedre halvdelen av luftfilterboksen i samme posisjon som det gamle filteret.

1. 3 Plasser de bakre tappene på den øvre halvdelen av luftfilterboksen i hullene på baksiden av nedre halvdel av boksen. Trykk ned på den øvre halvdelen av boksen og fest klipsene over øverste halvdel av luftfilterboksen for å låse den på plass. Lukk Sienna hette.