Hvordan Endre 1995 Honda Accord

1995 Honda Accord er en enkel bil å endre. Det er bokstavelig talt tusenvis av ettermarkedet deler og tilbehør som er laget bare for '95 Honda Accord. Endringer kan være enkle og lagt på av deg selv i din egen innkjørsel eller kan være svært teknisk og trenger enten veiledning av en mekanisk tilbøyelig venn eller fullstendig installasjon av en profesjonell mekaniker. Endre 1995 Honda Accord for å gjøre det utføre og se bedre ut.

Bruksanvisning

1 Bytt fabrikk felger og dekk på din Honda Accord for ettermarkedet felger og dekk. 1995 Accord ble gjort med 14- eller 15-tommers hjul, avhengig av trim nivå. Bytte disse felgene for større diameter felger, for eksempel 17- eller 18-tommers felger, legger stil og ytelse. Par de større felger med dekk som har en mindre sidevegg enn fabrikk dekkene. Dette gjør at nye dekk og felg satt til å passe på Accord med ingen endringer trengs, siden den totale diameteren er den samme som fabrikkinnstilt.

2 Legg en kald luft inntak og en ettermarkedet eksosanlegg til Accord, som er den raskeste og rimeligste måten å legge hestekrefter til denne modellen. En kald luft inntak erstatter fabrikken inntaksluften boksen for å hjelpe presse kaldere luft inn i motoren, som produserer mer hestekrefter. En ettermarkedet eksosanlegg frigjør begrensningen som er normalt med fabrikken eksosanlegg, slik at en frittflytende eksos som hjelper Accord produsere mer hestekrefter.

3 Bytt fabrikk fjærer og støtdempere med ettermarkedet sett. Ettermarkedet sjokk og fjærer kan gjøre turen din Accord mykere eller mer fast. Noen sett er justerbar og gir deg mulighet til å endre kjørekomfort og føler, avhengig av dine spesifikke behov.

4 Installer ettermarkedet lydutstyr, inkludert et stereoanlegg, høyttalere og DVD-skjermer i det indre av ditt Accord. 1995 Honda Accord er utstyrt med en helt enkel CD-spiller, slik at en oppgradering er nødvendig for å arbeide med moderne komponenter, for eksempel Bluetooth eller MP3-spillere.