Hvordan en Transmission Valve Body Works

Hvordan en Transmission Valve Body Works


En bil bruker et overføringssystem for å sende kraft generert av forbrenningsmotoren til andre komponenter. Transmisjonen ventillegemet er en integrert del av dette systemet.

Skiftende

Overføringen ventilhuset styrer overføring giring. Transmisjonen Ventillegemet inneholder kanaler som brukes til å lede hydraulisk fluid til ventilene som gjør at tannhjulene for å skifte etter behov i en bil.

Clutch Packs og Band Servos

Transmisjonen Ventillegemet benytter hydraulisk fluid til å drive et band servo eller clutch pakke for å skifte til det nødvendige utstyr. En clutch pakke består av plater som er koplet til den side av motoren, og roterer når motoren er i gang. Et band servo er en hydraulisk enhet som presser og strammer overføring bremse bånd, eller band som create bryte kraft når strammes rundt en aksel.

ventiler

Ventiler som styres av sendeventillegemet tjener en rekke funksjoner. Skift ventilene, for eksempel 2-3 skift ventilen, er ansvarlig for forskyvning av giret opp et nivå. Den manuelle ventilen kobles til girskift håndtaket, og brukes til å lukke eller åpne overføring ventil passasjer i henhold til den aktuelle posisjonen til girspaken.