Hvordan en Telefonen Ringer

Telefoner er elektriske

Telefoner, uavhengig av type vintage, stole på grunnleggende prinsipper for strøm for å fungere. Ved normal drift, omdanner en telefon stemmer til elektriske impulser som sendes over telefonnettet; når personen i den andre enden snakker, mottar telefon deres elektriske signaler og bruker en liten høyttaler i håndsettet for å konvertere dem tilbake til lyd. Når en telefon ikke er i bruk, fremdeles fungerer telefonlinjen som en elektrisk krets, som bærer omtrent 20 volt ved meget lav strømstyrke.

Utløser Ringer

En telefon elektrisitet generert av koblingsutstyr på telefonselskapets kontor og blir matet gjennom telefonnettet. Når en telefon abonnent mottar en samtale, telefonselskapet bryter øker midlertidig spenningen på brukerens linje, heve den normale 20 volt strøm til ca 90 volt. Denne økningen i spenning, men fortsatt på et svært lavt strømstyrke, utløser ringemekanismen på skrivebordet telefon. Når brukeren svarer telefonen som ringer, registrerer telefonselskapet bryter en "av kroken" betingelse for telefon og returnerer nettspenning til vanlig 20-volts tilstand.

Ringing styres av Switch

Telefonbrukere som ofte reiser kan legge merke til at telefoner ring på litt forskjellige mønstre i ulike geografiske regioner. Fordi ringing av telefon utløses av telefonselskapet kontor bryteren, kan variasjoner i telefonselskapet utstyr og programmering føre telefoner til å ringe en annen måte. De fleste større telefonselskaper bruke brytere av store produsenter som Nortel og Lucent; disse Bytte enheter utløse en enkelt ring hvert sjette sekund. Hytter telefonselskaper som mangler midler til å kjøpe high-end kommersielle bytter utstyr kan stole på mindre vanlige brytere, og disse enhetene kan utløse ringer på en kortere eller lengre mønster. (I noen tilfeller kan bryteren også sende to korte ringer i stedet for en enkelt lang ring, som er vanlig i Europa-konfigurasjoner).