Hvordan en Hot Rod arbeid?

Hvordan en Hot Rod arbeid?
Hvordan en Hot Rod arbeid?


En hot rod er en antikk bil som kan eller ikke kan være souped opp. Disse bilene er vanligvis fra 30-tallet og 40-tallet, men noen mennesker anser biler fra 50-, 60- og 70-tallet for å være hot rods. En av de mer populære hot rods er '32 Ford. Ikke alle antikke biler er hot rods. Hot rods er biler som var populære i sin tid, for eksempel '32 Ford, '40 Mercury Coupe og '23 roadstere. Biler i 60- og tidlig 70-tallet anses å være hot rods inkluderer den stadig populære '68 Camaro, '69 SS Chevelle, og '68 gjennom '72 Nova.

En varm stang fungerer som en hvilken som helst annen bil ved at den har en forbrenningsmotor og en transmisjon. Motorene er 4-taktsmotorer, og kan ha fire, seks eller åtte sylindere, men en åttesylindret motor er den vanligste. Den forbrenningsmotor som fungerer ved å ta i en blanding av brennstoff og luft og brenne den for å skape hestekrefter og dreiemoment. Hestekrefter og dreiemoment overføres gjennom overføring og drivakselen til hjulene, slik at bilen til å flytte.

Motoren skaper strømmen ved å ta en 14: 1 blanding av luft til drivstoff gjennom forgasseren. Den luft og brensel suges inn i inntaksmanifolden, og deretter inn i stempelhullene. Den første slag er en ned-slag. Når stempelet kommer ned, suger den brennstoffet og luften inn fra inntaksmanifolden. Som stempelet kommer opp (slag 2, eller den første opp-slag), komprimerer den luft og drivstoff blanding, noe som gjør det ganske volatile. Som stempelet kommer ned for annen gang, branner tennpluggen flyktige, komprimert luft og drivstoff blandingen, sette av en liten eksplosjon. Dette er den tredje slag i prosessen med en 4-takts motor, og er kjent som forbrenningsslaget. På den fjerde slag, som er kjent som eksosslag, kommer stempelet opp en andre gang og mater ut ubrent brennstoff og luft inn i eksosen.

En hot rod kan være "all-original" eller renovert. Det er baksiden for å finne en 60-plus år gammel bil som er i sin opprinnelige tilstand, men hvis pusset opp, det er gjort til fabrikkens spesifikasjoner og New Old Stock (NOS) brukes der det er mulig. Hot rods er sjelden drevet på gaten, og blir ofte sett på bilen viser. I en bil show, tjener bilen poeng basert på originalitet av interiøret, maling farge, motor og transmisjon. Motoren og girkasse kan være overhalt, men de må ta deler som gir dem deres opprinnelige hestekrefter, dreiemoment og shift-punkts karakterer. Malingen må bli replikert nøyaktig slik det kom av show room gulvet året bilen ble produsert. Alle klistremerker for motoren og bilen må være på plass og i ny tilstand.

En hot rod som er souped opp holder mye av originalitet av bilen, men kan ha en annen motor og girkasse (vanligvis med alvorlig oppgradert hestekrefter og dreiemoment) og kan ha en "lure" maling jobb. Selv om disse hot rods fortsatt kreve en høy pris, er deres verdi ikke fullt så høy som en all-original eller renovert til opprinnelige bilen.