Hvordan en Ford Taurus Anti-Theft Alarm System fungerer?

Hvordan en Ford Taurus Anti-Theft Alarm System fungerer?
Hvordan en Ford Taurus Anti-Theft Alarm System fungerer?

Hva er en anti-tyveri alarm system?

En anti-tyveri alarm system for en Ford Taurus er, som man skulle tro, et elektronisk system installert i kjøretøyet for å hindre at bilen blir stjålet. Når det er sagt, er det mange typer tyverisikring og sikringssystemer for biler, men en anti-tyveri alarm system er en av de mest vanlige. Hovedsak bilen avgir en høy skrikende eller elektronisk alarm lyd når den aktiveres. Dette gjøres i håp om å ringe oppmerksomhet til bilen ved forbipasserende eller gjøre den potensielle tyven nervøs og uvillig til å fortsette med tyveri. Det eneste problemet med dette systemet er at det er så vanlig å høre folk ufrivillig bruk av sine egne eller andres bilalarm at de fleste forbipasserende ignorere støyen, noe som gjør effekten av denne alarmsystem hevdes.

Deler av systemet

Det er mange deler til en Ford Taurus anti-tyveri alarm system. Først er det datastyring enhet, som ligger dypt inne i bilens dashbord, som alle de andre komponentene koble til. Det er sensorer på dørene, samt interiør luft trykksensorer og interiør mikrofoner. Det er et kvikksølv helningssensoren plassert i nærheten av datastyringsenheten, samt en radiomottaker. Koblet til alt dette er et sekundært batteri for å sikre at alarmsystemet deaktiveres ikke bør en tyv bare å koble fra hovedbatteriet. Endelig er det en sirene, som sitter ved siden av datamaskinen kontrollsenteret.

Hvordan en Ford Taurus Anti-Theft Alarm System fungerer?

Når den aktiveres av eieren, sender datastyreenheten signaler med jevne mellomrom til alle sensorene. Helningssensoren aktiveres hvis bilen er presset eller dyttet. Døren sensor aktiveres hvis dørene åpnes. Mikrofonen er aktivert hvis den plukker opp noe støy som kommer fra innsiden av bilen. Likeledes kan lufttrykksensoren aktiveres hvis lufttrykket inne i bilen seg, for eksempel hvis en av dørene åpnes eller vinduer brutt. Hvis noen av disse sensorene er aktivert, sender et signal til datamaskinstyreenheten, som aktiverer sirenen. Systemet er kun deaktiveres av radiosignaler sendt ut av eierens nøkkelen fob.