Hvordan du velger et forhåndsbetalt telefonen

Hvordan du velger et forhåndsbetalt telefonen


En fersk studie viste at 85 prosent av amerikanerne eier mobiltelefoner. Selv om mobiltelefoner er overalt, kan det være forvirrende å velge en ny telefon, og langsiktige kontrakter er ikke gode alternativer for alle. Forhåndsbetalt telefoner tillate deg å kjøpe de minuttene du ønsker, og bruke dem når du trenger dem. Dette er et flott alternativ for mange som trenger fordelene med en mobiltelefon uten store regninger og lange kontrakter.

Bruksanvisning

leverandøren

1 Bestem hva du trenger fra en leverandør. Den primære problemene er hvor mange minutter du ønsker i en måned, og om du ønsker et dataabonnement. En dataabonnement er for opsjoner som tekstmeldinger, surfe på internett og få veibeskrivelse. Også tenke på om du ønsker en leverandør som lar deg port over din nåværende nummer til den nye telefonen.

2 Se på din telefon dekning behov. De fleste leverandører tilbyr tilsvarende dekning, men du vil være sikker før du gjør en forpliktelse.

3 Se på kostnadene. Igjen, mange tilbydernes kostnader er like, så må du sammenligne og kontrast kostnader til å finne ut hvilken er den beste avtalen for deg.

4 Velg den beste leverandøren for deg og ditt område.

Din telefon

5 Bestem hva du trenger i en telefon. Ulike telefoner tilbyr ulike alternativer, for eksempel GPS kartlegging, MP3-spillere, app butikker og spill. Vurder om du trenger en telefon med bare de mest grunnleggende, eller et fyldigere sett av funksjoner.

6 Se på hva leverandørene kan tilby. Ikke alle telefoner er like, og du vil ha en telefon som ikke bare dekker dine behov, men er hyggelig for deg å bruke.

7 Plukk telefonen som du trenger og liker.

Hint

  • Vurdere å sjekke dekning på steder du besøker ofte, som out-of-state slektninger hjem eller et yndet feriested. Du ønsker ikke å ta en tur og finne ut at telefonen er enten ubrukelig eller urimelig dyrt for deg på det stedet.
  • Noen ganger vil du finne flere leverandører som oppfyller dine behov og tilby sammenlignbare priser. I så fall kan du se på telefonene hver potensiell leverandør har og gjøre vedtak basert på din favoritt telefonen.
  • Nesten alle forhåndsbetalt telefon tilbydernes minutter utløper etter et visst antall måneder. Ta det i betraktning, slik at du ikke kaster bort penger på minutter kan ende opp med å ikke trenger. Kanskje vurdere en leverandør som gjør det mulig å fornye ubrukte minutter.
  • Telefonens kostnaden er vanligvis ikke så viktig siden det er en engangs kjøp som du vil bruke i måneder eller år.
  • Det er en god idé å gå til en forhandler og øve på å bruke telefonen. Se hvordan det ville føles å slå numre og snakke om det. Tenk hvor lett det passer i lommen eller vesken.