Hvordan du velger en ny farge for en lastebil

Hvordan du velger en ny farge for en lastebil


Hvis du er klar til å kjøre noe nytt, men ikke har midler til å få deg en ny lastebil, vil du kanskje vurdere å males lastebilen du har, for å gi den en ny start. For å velge en ny farge for lastebil, du kommer til å trenge et utseende som passer din personlighet. Men du er også kommer til å ønske å sørge for at det ser bra ut, også.

Bruksanvisning

1 Tenk praktisk bruk av visse farger med hvordan du bruker din spesielle lastebil. Hvis du er i et varmt klima, maleri lastebil svart er bare kommer til å gjøre det virke varmere. Hvis du kjører lastebil off-road, men en nyanse av grønn eller brun kan spare deg fra å måtte vaske det så ofte.

2 Velg din favoritt farge. Du kommer til å være en driver lastebil, så gjør det noe du kommer til å nyte å se på hver dag.

3 Bestem deg for en farge som er annerledes enn det du ser ut på veien mye. Ifølge 2008 DuPont Automotive Color Popularitet Report, den mest populære lastebil og SUV-fargene er hvit, svart, sølv og rødt. Så male lastebil gul kan få deg en liten oppmerksomhet når du er ute og kjører.

4 Innlemme flere farger. I stedet for en standard farge, kanskje en ny design være akkurat det du trenger for å gi din lastebil et friskt, nytt utseende. Men det vil koste deg mer å male lastebil flere farger enn bare en farge.

5 Matche den nye fargen til det indre av din lastebil. En flott måte å sørge for at fargene fungerer sammen, er å bruke en fargetilpasning guide. Ett er oppført som en ressurs nedenfor.

6 Vurdere å male lastebil en farge som er lik fargen det er allerede malt. Dette vil spare deg for penger det tar å fullstendig strippe lastebilen av sin opprinnelige farge. For eksempel, hvis du male en gul lastebil en ny nyanse av svart, trenger du den gule malingen nøye strippet fra hele bilen, inkludert de innvendige kantene på panseret, dørene, etc. For denne grunn, males i samme fargen vil sannsynligvis spare deg for penger.

7 Bestem deg for hvor mye du er villig til å bruke for å holde lakken ser ny i lang tid. Et selskap som Maaco ikke bare gi deg fargealternativer. Det gir også fire forskjellige alternativer for etterbehandling, med hver koster mer, og hver garanterer beskyttelse mot flere miljøfaktorer.

Hint

  • Husk at spesialitet maling - metalliske og ikke-standard farger - kan være mye dyrere enn "standard" maling, og at kroppen butikker betalt mye mer for to-tone eller tilpasset maling jobber; så hvis budsjettet er en faktor, disse er betraktninger.
  • Ikke prøv å male lastebil selv med mindre du er sikker på at du vet hvordan. Noen ganger er det bedre å betale litt ekstra for å få en opplevelse profesjonell gjøre jobben for deg.