Hvordan du skal koble opp Auto Batterikabler

Hvordan du skal koble opp Auto Batterikabler


Riktig hooking opp automatisk batterikablene er en viktig del i den løpende status på bilen. Feilkobling kan gjøre det vanskelig for batteriet å levere riktig strømstyrke til dynamoen og motoren. Det kan også føre til problemer med batteriet, inkludert alt fra overlading til slitte eller grimed tilkoblinger.

Bruksanvisning

1 Bruk en fille til å spre heavy duty renere over batteritilkoblings ender og innleggene på batteriet. Du vil ha en ren tilkobling for riktig batteribruk og liv. Bruk en stålbørste, om nødvendig, for å fjerne bygget opp syre og sot.

2 Tørk tilkoblingsendene og batteripolene før de kan betraktes som helt rent.

3 Skyv batterikabelendene over batteripolene, være sikker på å første kamp positive (rød) med positive og deretter matche negative (svart) med negativ.

4 Bruk en flat skrutrekker eller en standard fastnøkkel (avhengig av hva som kreves) for å stramme cinch bolt på hver batterikabelen. Fest boltene godt, men ikke til det punktet at du stress kabelklemmer.

5 Trekk forsiktig på batterikablene og pass på at de er sikre og sterke.

Hint

  • Å holde bilens batteri forbindelse ender rent er en viktig del av jevnlig vedlikehold. Gjør du det regelmessig kan gjøre prosessen enklere å holde seg på.
  • Vær alltid forsiktig når du arbeider rundt strømførende elektriske komponenter.