Hvordan du skal gå gjennom Toyota Finansiering med dårlig kreditt

Hvordan du skal gå gjennom Toyota Finansiering med dårlig kreditt


Toyota Financial brukes som en primær bank av Toyota forhandlere over hele landet. Avhengig av hva slags bil du kjøper og forhandler du bruker, kan du være i stand til å bruke Toyota Financial, selv med dårlig kreditt. Du kan forvente å sette penger ned mot lån og oppleve en lang godkjenningsprosess. Vit hva du kan forvente hvis du prøver bruk Toyota Financial med dårlig kreditt.

Bruksanvisning

1 Ring en lokal Toyota forhandler. Be om en salgsrepresentant og la ham vite at du har dårlig kreditt, men ønsker å bruke Toyota Financial. Gjør en avtale med salgsrepresentant - hun vil be deg om å komme inn til forhandleren.

2 Samle nødvendige dokumenter for en komplett godkjenning for Toyota Financial. Ta med deg siste betale spire og bevis på bosted, for eksempel en strømregning i ditt navn. Ved godkjenning, har Toyota Financial representant en anmeldelse av denne informasjonen.

3 Ankom forhandleren og be om din salgsrepresentant. Ikke forvent å umiddelbart plukke ut en bil. På grunn av kreditt, kan du bli begrenset i alternativene.

4 Fyll ut kredittsøknaden ved å oppgi navn, adresse, fødselsdato, personnummer og sysselsetting informasjon. Vær nøyaktig når levere din brutto årsinntekt. Liste leie eller boliglån betaling og hvor lenge du har vært på jobb og bolig.

5 Logg kredittsøknaden, vente på salgsrepresentant for å kjøre kreditt og fortelle deg at den neste trinn. Du kan vite at du kan forvente en telefonsamtale etter at dealeren har "jobbet på det", som betyr at giveren ikke kan få deg godkjent uten å forhandle med en bank representant.

6 La din salg person til å instruere deg videre. Du kan bli bedt om å sette store penger ned, eller du kan ha begrensninger kjøretøy. Hvis sistnevnte er tilfelle, vil salget person viser biler som faller innenfor bank retningslinjer - du kan hente ut bilen når du er godkjent.

Hint

  • Arbeidet med Toyota-forhandler og være tålmodig. Godkjenning tid for en dårlig kreditt lån kan ta flere dager.
  • Du trenger ikke å bruke Toyota Financial. Giveren kan være i stand til å få godkjenning med en annen bank.
  • Ikke begynn å handle før du har din godkjenning. Det er en veldig god sjanse har du bare noen få utvalgte biler å velge mellom - få din godkjennelse først vil spare deg for tid.