Hvordan du rengjør en plexiglass frontruten på en motorsykkel

Hvordan du rengjør en plexiglass frontruten på en motorsykkel


Motorsykkel frontruter er vanligvis laget av pleksiglass eller polykarbonat plast. Disse materialene er en lett, rimelig, støtsikre alternativ til glass som krever spesiell omsorg. Selv om det er langt sikrere enn glass polykarbonat, kan det ikke bli renset som glass eller vil det fort kjedelig og scratch. Motorsykkel frontruter er ofte over rengjøres eller rengjøres med de uriktige materialer som gjør en frontruten vises skyet. Rengjøring en pleksiglass eller plast motorsykkel frontruten med ekstra omsorg vil sikre at frontruten ikke riper eller sky tidlig.

Bruksanvisning

1 Fukte overflaten av frontruten med en fuktig klut. Hvis frontruten overflaten er dekket med fast på rusk eller feil satt våt klut over frontruten for å suge de mest skitne områder. Alternativt fylle en ren sprayflaske med vann fra springen og spray overflaten av frontruten.

2 Ring ut våt klut i rent vann og tørk forsiktig av frontruten. Unngå å bruke trykk under renseprosessen, og tillater vann for å fjerne skitt så mye som mulig.

3 Skyll kluten og gjenta tørke frontruten til den synlige rester fjernes. Ikke skrubb frontruten da dette kan slipe smuss inn i pleksiglass og lage riper. Dersom avfallet ikke kan fjernes med bare vann fortynne en liten mengde av et mildt oppvaskmiddel i en bøtte med vann og bruker denne fortynning for rengjøring.

4 Slukke frontruten flere ganger med rent vann fra kluten. Gjenta denne prosessen til all smuss og såpe er fjernet. For svært skitne frontruter endre skyllevannet flere ganger for å unngå å gjeninnføre skitt på frontruten.

5 Tørk av frontruten med en ren klut. Starte tørkeprosessen bare etter at all synlig skitt er fjernet. Pat frontruten forsiktig og ikke bruk for mye press mens tørking av plexiglass.

Hint

  • Frotté håndklær fungerer best for rengjøring pleksiglass som de er myke og slipper smuss lett når skylles. Bruk aldri klær som har blitt brukt til å rense med noen kjemiske; noen rester igjen på kluten kan skade motorsykkelen windshield.Keep en ren klut med deg for rengjøring av frontruten. Unngå å bruke bensinstasjon alene eller noen som ikke er godkjent cleaner.Consult den motorsykler vedlikehold manuelle for en liste over vanlige rengjøringsmidler som er godkjent for rengjøring av frontruten.
  • Rengjør aldri en motorsykkel frontruten med tradisjonelle glass renere. Produkter som inneholder ammoniakk eller alkohol vil skade Pleksiglass frontruter på contact.Do ikke bruke papirprodukter, som for eksempel papirhåndklær, på en motorsykkel frontruten. Papirprodukter inneholder trefibre som skal skape gode riper på overflaten av frontruten.