Hvordan du programmerer en Echostar Håndkontroll for en TV-kontroll

Hvis du kontrakt med en satellitt-tv-leverandøren som Echostar / Dish Network eller DirecTV, en installasjon tekniker vanligvis vil komme til huset for å koble til og sette opp alt utstyret som er nødvendig for å bruke sin tjeneste, herunder parabolantenne seg selv, satellitt mottaker som kobles til TVen, fjernkontrollen og annet utstyr. En praktisk funksjon av satellitt fjernkontroller er at de ofte kan programmeres til å styre andre enheter i hjemmet ditt underholdningssenter, i tillegg til satellittmottakeren. Hvis du har en Echostar / oppvask-nettverket fjernkontroll og trenger å programmere den til å styre TV-en, kan du gjøre det i bare noen få grunnleggende trinn.

Bruksanvisning

1 Trykke på slette "TV" modusknappen øverst på fjernkontrollen og hold den inne til knappen forblir opplyst når du la gå.

2 Skriv inn tre- eller firesifret kode som tilsvarer den helt av TV som du prøver å programmere, oppført med manualen som fulgte med Echostar fjernkontroll. Hvis du ikke har manualen, eller du kan ikke finne din spesifikke TV på listen, kan du kontakte en Echostar teknisk støtte representant for koden til å bruke. Hvis koden er skrevet inn riktig, skal du se "TV" lys blinker flere ganger og deretter gå mørkt.

3 Test programmeringen ved å trykke på "power" knappen på toppen av Echostar fjernkontrollen. Hvis fjernsynet skrus på eller av, du har programmert dette Echostar fjernkontrollen til TV-en din, og kan fortsette å bruke den til å kontrollere de grunnleggende funksjonene på TV.