Hvordan du oppgraderer til Windows Mobile 6.2

Hvordan du oppgraderer til Windows Mobile 6.2


Windows Mobile 6.2 er en oppdatert versjon av den sjette generasjon Windows Mobile operativsystem. Noen av forbedringene inkluderer forbedret hjemmeside, zoome i Internet Explorer, og gjenge SMS (dette kan du se tidligere samtaler). Oppgradere programvaren fra Windows Mobile 6.1 til Windows Mobile 6.2 er ganske enkelt å gjøre, det krever ikke noen spesielle verktøy, og det koster ikke noe.

Bruksanvisning

1 Lad telefonen til den er full. Koble mobiltelefonen til enten en datatilkobling kabel eller via Wi-Fi. Når du er tilkoblet, kan du gå til telefonens "Hovedmeny" og deretter gå til "Innstillinger" og se etter firmware oppdateringsprogrammet. Åpne firmware oppdatering for å gå til brukerspørsmål.

2 Klikk "Yes" når programmet spør om du ønsker å fortsette med oppgraderingen. Telefonen vil deretter be om sikkerhetskoden; innspill den riktig for oppgraderingsprosessen for å fortsette. Telefonen vil bekrefte Windows Mobile-versjonen og vil laste ned filene som kreves for å oppgradere din mobile operativsystem. Ikke slå av telefonen mens oppgraderingsprosessen pågår. Telefonen kan pipe, slå av eller gjenstarte seg selv under oppgraderingsprosessen. Det tar bare noen minutter å fullføre.

3 Start telefonen på nytt når oppgraderingen er fullført. Støvelen skjermen vil endres fra den gamle Windows Mobile firmware til Windows Mobile 6.2. Test ut de nye funksjonene for å bekrefte om operativsystemet er oppgradert.