Hvordan du oppgraderer til en HDTV

Det er relativt enkelt å oppgradere til HDTV. Du må kjøpe en HD-TV, og det vil være noen annet ekstra utstyr som kreves i tillegg. Du må også registrere deg med en deltakende leverandør for å få kanaler i HDTV. Når du gjør dette, kan du begynne å nyte dine favorittprogrammer i HD med en gang.

Bruksanvisning

Oppgrader til HDTV

1 Forskning utstyret du trenger for å gjøre kjøpet. Du må begynne med å lage en liste over viktige kriterier. Pris, størrelse, design og ekstra funksjoner bør vurderes.

2 Sammenligne projeksjon HDTV, plasma-TV, LCD-TVer og vanlige HDTVer å bestemme hvilken som er den rette oppgradering for deg og ditt hjem. Hver har unike fordeler og ulemper, og det er ingen enkel HDTV som er riktig for hver person og plass.

3 Lag et budsjett for oppgradering. Kjøpe en ny HDTV er en spennende opplevelse for TV- og filmentusiaster. Hvis du ikke lage et budsjett og hold deg til det, kan du lett ende opp med å kjøpe en TV som du ikke kan realistisk råd.

4 Snakk med din nåværende kabel eller satellitt leverandøren. Mange kabelselskaper tilbyr nå gratis oppgradering pakker som HDTV blir mer og mer populært.

5 Sats på profesjonell installasjon. Sette opp HDTV kan være vanskelig, så det er ofte raskere og mer praktisk å ha den installert av en proff. Hvis kabelleverandøren tilbyr en oppgradering til HDTV, så vil det ofte inkluderer profesjonell installasjon uten ekstra kostnad eller for en symbolsk sum.

6 Spør din HDTV profesjonell eller kabel-selskapet hvis det er noen ekstra utstyr du må kjøpe for å fullføre oppgraderingen. Du skal ikke behøve å kjøpe en parabol, men du kan trenge ulike kabler, tunere eller omformere, avhengig av modell. Du kan også trenge tilbehør hvis du ønsker å legge til et lydanlegg eller koble din HDTV til PC-en.

7 Få vanlig programmering i HDTV og oppgradere til premium programmering pakken mens du er i gang. Du kan få alle dine favoritt filmkanaler, sportskanaler og TV-programmer i high def for en moderat ekstra kostnad.

Hint

  • Finn en HDTV i ditt område før du forplikte seg til en oppgradering. Selv med verdens beste HDTV i hjemmet ditt, hvis det viser du ønsker å se blir ikke overført på HDTV, så du ikke virkelig får den ekte HDTV-opplevelse.