Hvordan du oppgraderer en kontrakt på en telefon

Hvordan du oppgraderer en kontrakt på en telefon


Hvis du ønsker å legge til flere linjer med service, eller oppgrader til en annen telefon som inkluderer den nyeste teknologien, så du må kanskje oppgradere kontrakt med mobiloperatøren. Din nåværende mobil leverandør vil avgjøre de regler, retningslinjer og alternativer som er tilgjengelig for deg for å oppgradere. Hvis du har tekniske eller kundeservice som har blitt kronisk eller konsekvent, kan reglene bli endret til å oppgradere din kontrakt for å bo hos leverandøren. Oppgradering av kontrakten vil kreve at du enten kontakte kundeservice representant over telefon eller besøk din lokale mobilleverandørens butikk.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor lenge du har vært med leverandøren. Noen ganger kan en kontrakt kan oppgraderes etter at du har vært med leverandøren for en viss tid. For eksempel mobil-leverandører som AT & T og Verizon har kontrakter med varighet fra ett til to år. Tilbydere som Sprint kan tillate deg å kjøpe en ny telefon gratis eller uten kostnader etter et år med service. Du kan oppleve bedre forhandlings når du kommer forbi et år eller to av tjenesten.

2 Vær forberedt på å betale eventuelle aktivering avgifter for oppgradering av kontrakten hvis du kjøper ekstra utstyr. For eksempel, lader AT & T en oppgradering gebyr hvis du kjøper en annen telefon.

3 Betale forfalte regninger på kontoen før oppgradering. Mobil-leverandører som Verizon vil ikke tillate deg å legge til ny tjeneste eller oppgradere telefonene uten konto er i god stand. Avhengig av din rapport med kundeservice representant, kan du være i stand til å foreta betalingsvilkår og etterpå, oppgradere kontrakten.

4 Ta kontakt med kundeservice og spør henne om det er mulig for deg å ha en tidlig oppgradering på kontrakten. Enkelte leverandører kan tillate deg å oppgradere en enhet eller en tjeneste før kontrakten er opp for fornyelse for å holde virksomheten din. For eksempel, på grunn av populariteten til iPhone, AT & T abonnenter kan kjøpe iPhone til en noe høyere pris enn en kunde som er opp for kontrakts oppgraderinger.

5 Oppgrader din kontrakt ved å kontakte en representant over telefon eller i butikken, eller ved å gå inn på nettsiden. Nettstedet lar deg logge inn på kontoen din og klikk på alternativet for "Upgrade Plan eller enhet." Velg telefonen, sats plan og tjenester som du er interessert i, basert på oppgraderingen priser som vil bli gitt til deg.

Hint

  • Når du oppgraderer en telefon eller legge til en linje, er du forlenge kontrakten i ytterligere 12 til 24 måneder.