Hvordan du oppgraderer en Diablo Predator til 512K

Når du kjøper en diablo Predator håndholdt programmerer, kan du koble skanneren til en datamaskin og oppdatere programvaren til 512K eller nyere. Diablo anbefaler at du oppgraderer din programmerer til nyeste programvare for å reparere feil og forbedre programmeringsfunksjoner. Predator ikke er utstyrt med PC-grensesnitt, slik at du mye kjøp en fra en autorisert diablo forhandler.

Bruksanvisning

1 Tilgang diablo nettside fra nettleseren. Etter hjemmeside belastninger, klikk på "Support" -knappen, og klikk deretter på "Downloads" fra rullegardinmenyen.

2 Fyll ut informasjon om bilen fra drop-down bokser for ditt kjøretøy. Dette vil laste all tilgjengelig programvare. Last ned 512K programvare eller den nyeste programvaren til skrivebordet på datamaskinen.

3 Klikk på linken for "DS Downloader" og lagre filen på skrivebordet. Dobbeltklikk på ikonet DS Downloader på skrivebordet og installere programmet. Når du har installert programvaren, åpne programmet ved å dobbeltklikke på diablo ikonet på skrivebordet.

4 Klikk på fanen merket "Revisjon Update." Dette vil laste ned og installere eventuelle revideringer av DS Downloader programmet.

5 Plugg den ene enden av den serielle kabelen inn i Predator og koble deretter den andre enden av kabelen inn i datamaskinen.

6 Klikk på "Oppdater programvare i Predator" og finn filen du lastet ned på skrivebordet.

7 Plugg Predator i sin 12-volts strømforsyning. En popup boks som ber deg om du er klar til å installere programvaren. Klikk på "Ja" til å oppdatere programvaren.