Hvordan du løser problemer med et Polaroid 37 "flatskjerm-TV

Hvordan du løser problemer med et Polaroid 37 "flatskjerm-TV


Den høyverdige Polaroid 37-tommers flatskjerm-TV er perfekt for et stramt plass på kontoret eller hjemme. TV har flere enhets oppkobling havner i ryggen, som HDMI, standard lyd og video, koaksial, YPbPr og VGA. Som du se på DVD eller kabel-programmer, kan du oppleve tekniske problemer med Polaroid, som plutselig strømbrudd, en svak skjerm og ingen lyd eller bilde.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen for å få tilgang til hovedmenyen hvis bildet er for mørkt. Trykk på "Venstre" eller "riktig" navigasjonstastene på fjernkontrollen for å velge "Video" fra hovedmenyen. Trykk "opp" eller "Ned" navigasjonsknappene for å velge "Brightness" fra "Video" alternativer og trykk på "Right" navigeringstasten for å øke lysstyrken, til skjermen er så klar som du vil den skal være. Trykk på "Meny" -knappen for å lagre innstillingene og gå ut av hovedmenyen.

2 Slå av TV rundt og koble audio / video kabler fra baksiden av TVen hvis DVD-spilleren viser et bilde på TV, men ingen lyd. Lydkablene kan være plugget i feil terminaler. Koble den gule videokabelen inn i den gule "Video" terminal av "VIDEO2 In" delen av panelet. Sett den hvite audio ledningen inn i den hvite "L" terminal av "VIDEO2 I" -delen. Pass på at den hvite audio ledningen ikke er plugget inn i "HDMI In" -delen. Plugg den røde lydkabelen inn i "R" terminal av "VIDEO2 I" -delen.

3 Skru av 75-ohm koaksialkabel fra baksiden av TV-en for å tilbakestille tilkoblingen hvis TV produserer ikke noe bilde. Skru fast kabelen inn enten "TV Cable" terminal for en standard-definisjon bilde eller "HDTV Air" terminal for en HD-bilde. Bekreft at tilkoblingen er stabil. Gjenta denne fremgangsmåten med kabelforbindelse til kabelkilden.

4 Trykk på "Meny" -knappen for å få tilgang til hovedmenyen, og trykk på "høyre" eller "venstre" navigasjonstastene til å velge "Setup" hvis TV plutselig slår seg av mens du ser på et program. Trykk "opp" eller "Ned" navigasjonsknappene for å velge "Timer" fra "Innstillinger" -menyen og bruke navigeringstastene til å sette den til "Off".

5 Trekk ut strømledningen fra veggen eller stripe stikkontakt for å tilbakestille tilkobling hvis TVen ikke slå seg på. Koble en separat enhet i uttaket for å teste om uttaket fungerer. Koble fra enheten og inspisere TV-ens strømledning for skader, for eksempel frynser eller kutt. Skift ut ledningen hvis den er skadet.