Hvordan du laster ned sanger til din MP3-spiller Phone?

Hvordan du laster ned sanger til din MP3-spiller Phone?


Mobiltelefonene har ulike typer musikk avspillingsfunksjoner. For å spille av MP3-musikk på telefonen din, må du først laste ned sanger til den. Nedlastingsprosessen er relativt enkel og rask, og vanligvis ikke krever teknisk assistanse. Du kan bare laste ned favorittmusikken din fra Internett og spille det på din MP3 mobiltelefon.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over sangene du ønsker å laste ned. Du har kanskje allerede sangene på datamaskinens harddisk eller ønsker du kanskje å laste dem ned fra Internett. Nettsteder som Amazon.com tilbyr sanger på nettet for kjøp og nedlasting til datamaskinen. Det finnes en rekke andre kilder for å få musikk på Internett, men husk at uautorisert nedlasting av opphavsrettsbeskyttet musikk uten kjøp er ulovlig.

2 Koble mobiltelefonens datakabelen til datamaskinens USB-port. Koble den andre enden til mobiltelefon.

3 Gå til sanger mappe på PC-en. Definer og høyreklikke på filene du vil overføre, og velg alternativet "Kopier".

4 Gå til "Start" -menyen på datamaskinen din og klikk på "Min datamaskin". Du vil se en ekstra enhet ikon her med din mobiltelefon navn / modell på den. Dobbeltklikk på denne enheten for å få tilgang til det.

5 Høyreklikk i det åpne vinduet og velg alternativet "Lim inn." De valgte musikkfiler vil da bli sendt til telefonen din.

6 Koble fra USB datakabel. Bekreft at sangene har blitt overført til telefonen ved å spille dem.