Hvordan du laster jeg en Disney Mix Stick?

Hvordan du laster jeg en Disney Mix Stick?


Disney Mix Sticks er bærbare musikkenheter som holder både MP3 og WMA (Windows Media Audio-filer). De er lette, enkle å bruke og kommer i en rekke utførelser, sportslige noen av Disneys mest populære figurer, inkludert Hannah Montana og stjernene i High School Musical. Den har en USB-tilkobling er innebygd i den, noe som gjør det svært enkelt å overføre musikk. Hvis du har MP3-filer lagret på datamaskinen, kan du laste dem inn i din Disney Mix Stick i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Ta av lokket som dekker USB-adapter på Disney Mix Stick.

2 Sett inn USB-adapteren inn i en av datamaskinens USB-porter. Datamaskinen vil gjenkjenne Mix Stick som en flyttbar disk.

3 Klikk "Start" og deretter "Computer". Finn din Disney Mix Stick-stasjonen i "Computer" -vinduet. Det skal være merket som "Flyttbar disk". Dobbeltklikk på "Flyttbar disk" ikonet for å åpne vinduet.

4 Finn musikkfilene dine. Hvis du er usikker på hvor de er, prøve å se i "Music" -mappen, som ligger under "Start" -menyen.

5 Dra og slipp MP3 eller WMA-filer fra sin mappe, inn i "Flyttbar disk" vinduet du åpnet i et tidligere trinn. De trenger ikke å være i en bestemt mappe - hvor som helst innenfor "Flyttbar disk" vinduet er fine.

6 Koble enheten ved å dobbeltklikke på "Trygg fjerning av maskinvare" ikonet i nedre høyre hjørne av skjermen. Velg "USB Mass Storage Device" fra "Trygg fjerning av maskinvare" -vinduet, og velg deretter "Stopp". Klikk "OK" når en pop-up-dialogboksen vises, forteller deg at det er trygt å fjerne enheten.

7 Hvis du vil lytte til musikk, skyv "Power" bryteren (plassert på siden av enheten) til "On" posisjon ved å skyve det oppover. Avspillingen starter automatisk. Trykk på høyre side av Mikke Mus hodet ikonet for å hoppe til en annen sang, eller trykk på venstre side av Mickey ikonet for å starte en sang over.