Hvordan du kan klage skylden for en bilulykke

Hvordan du kan klage skylden for en bilulykke


Auto ulykker kan forårsake så mye personlige traumer som de kan inntrufne. I tillegg til muligheten for lider personskade, er nød forsterket når et kjøretøy eller andre elementer av personlige eiendeler blir skadet. Bilforsikring er obligatorisk i USA og er kjøpt så bilistene har et middel til å møte sine gjeldsansvar. Ikke alle krav, vil imidlertid passere gjennom systemet sømløst. Det finnes en rekke retningslinjer som bør alltid følges dersom en auto forsikringskrav er å være omstridt.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din Bilforsikring agent som første anløps å uttrykke dine bekymringer. Liste over de viktigste punktene om tvisten og beholde en høflig, profesjonell tilnærming. Insister på å snakke med relevante krav avdeling hvis du har kjøpt din politikk gjennom en megler. Hold oversikt over navnet på personen du har snakket med i tilfelle du trenger å referere til en individuell samtale på et senere tidspunkt.

2 Begrunn din posisjon ved å bekrefte dine bekymringer skriftlig og beholde en kopi av all korrespondanse for dine egne filer. Send ut kopier av noen støttedokumentasjon du kan ha til å hjelpe kravprosessen bevege seg mer effektivt, men beholde originale papirene selv. Ta med personlige opplysninger om eventuelle vitne til en ulykke som kan være villig til å støtte din posisjon. Politiets registre og informasjon om offiserer som deltok en ulykke bør også bli tilbudt i all korrespondanse.

3 Spør din auto forsikringsselskapet for detaljer om deres foretrukne voldgift tjenesten hvis du ikke klarer å komme til enighet. Sjekk Bilforsikring dokumentasjon dersom en agent er villige til å hjelpe deg, som bærere har en juridisk plikt til å informere sine kunder om eventuelle klage eller voldgiftsprosesser når en policy er solgt.

4 Snakk med din lokale avdeling av Motor Vehicles hvis du fremdeles ikke kommer til enighet om tvisten. Du kan finne at statlige lover kan føre til forvirring når en ulykke krav er gjort og den lokale Department of Motor Vehicles vil ha erfaring i å håndtere forvirrende områder som kan være til hinder for en tilfredsstillende resultat.

5 Tenk mekling som et alternativ hvis alle andre muligheter er oppbrukt. Husk imidlertid at en mekler kan bare tilby en anbefaling og eventuelle synspunkter hun har ikke er juridisk bindende. Mekling bør kun vurderes dersom et vedtak ikke kan bli funnet gjennom den vanlige voldgift prosessen som brukes av en auto forsikringsselskapet.

Hint

  • En høflig og profesjonell tilnærming til forhandlingene vil bidra til å oppnå en raskere resultat.
  • Ikke innrømme ansvar for en ulykke før du har tatt juridisk rådgivning.