Hvordan du justerer kjedet i en Kawasaki Lakota Sport

Som de fleste sportsorienterte All Terrain Vehicles er Kawasakis Lakota Sport ATV utstyrt med en drivkjede for å drive maskinen. Men, mens de fleste kjededrevet ATV bruke en gjenget adjuster å stramme kjeden, bruker Lakota en eksentrisk adjuster. Justeringer gjøres ved å løsne bakakselen klype bolter, deretter rotere akselen er innehaveren å løsne eller stramme kjedet. Selv om systemet er ganske lett å bruke, kan gjøre justeringer til kjeden for første gang synes vanskeligere enn det egentlig er. Med litt trening, vil du være i stand til å justere Lakota kjeden i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Sjekk driv kjedens spenning. Gripe den nedre del av kjettingen mellom motoren og bakhjulet. Trekk kjettingen ned og måle kjedens slakk med en linjal. Ideelt sett bør kjeden har ikke mer enn 2 inches av slakk, men ikke mindre enn 1,5 inches av slakk.

2 Løsne dreiemomentet bar - den lange metallstang som forbinder bakbremsen caliper til ATV svingarm. Trekk gaffelbolten ut fra enden av momenttangens øvre bolt, festet til den bakre bøylen. Løsne den øvre bolt låsemutteren med en 12 mm fastnøkkel.

3 Løsne mutrene på undersiden av svingarmen sin bakre aksel klype bolter med en 14 mm fastnøkkel. Plasser kjeden justeringsstangen, inkludert i Lakota verktøysett, inn i hullet på undersiden av bakakselen holderen som er plassert mellom begge svingarmen ben. Hvis du ikke har denne stanga, plassere en passende størrelse skrutrekker inn i hullet.

4 Trykk ned på stangen for å stramme kjedet eller å løfte stangen å løsne kjedet. Juster kjedens spenning til kjedet har 1,5 til 2 inches av slakk. Trekk til bakakselen klype bolter 'låsemuttere på undersiden av svingarmen med en 14 mm fastnøkkel.

5 Stram bakbremsen caliper dreiemoment bar med en 12 mm fastnøkkel. Sett gaffelbolt inn i enden av momentstolpens øvre bolt.