Hvordan du justerer en 8HP Briggs motor

Du finner 8 HP Briggs og Stratton motor på en rekke serviceverktøy og mekaniske systemer, inkludert vannpumper, elektriske generatorer, traktorer og verksted utstyr. Briggs & Stratton 4-takts motorer bruke forgasseren taksert bensin til brann ensylindrede motorer. De fleste justeringer på 8 HP modellen innebærer drivstoffsystemet og guvernør oppsett.

Bruksanvisning

Moderne 8 HP Briggs og Stratton Engine

1 Unclasp pipen tilfelle hvis motoren sitter under panseret på en traktor eller generator boliger. Bruk en skrutrekker til å fjerne luftfilter lokket, eller vri knott håndtak for hånd. Trekk luftfilterhuset på toppen av forgasseren og spray litt forgasser renere ned i halsen åpningen. Vend strupeplaten åpen med fingeren, og la renere å sive ned venturien.

2 Trekk tauet forrett eller aktivere den elektriske starteren til motoren. Hold den på en rask tomgang til motoren varmes opp, og slå av motoren.

3 Se i bruksanvisningen for plasseringen av idle-blanding skruen. Det sitter i siden av forgasseren og har en spalte skruejusteringshodet. Hook ett klipp ledelse på en liten motor turteller rundt pluggledningen. Hekt andre turtelleren til jord. Bruk en slot-skrutrekker for å slå idle-blanding skruen med klokken til nålen så vidt berører setet, slå deretter skrutrekkeren mot klokken 1 1/2 omdreininger. Start motoren.

4 Se på lesing på turtelleren, uttrykt i omdreininger per minutt (RPM). Vri tomgangsskruen med urviseren til motoren begynner å snuble og du observerer en nedgang i RPM. Sakte skru skruen i motsatt retning til du kommer til høyeste RPM tall på turtelleren måleren.

Eldre 8 HP Briggs og Stratton Engine

5 Foreta justeringer til høyhastighets blanding skruen, hvis du har en eldre Briggs og Stratton motor. Start motoren og øke hastigheten til "høy" eller "fast" innstilling, så stopper motoren. Vri høyhastighetsskruen med urviseren til nålen så vidt berører setet. Vri skruen mot klokken 1 1/4 til 1 1/2 omdreininger, og så stoppe. Start motoren og angi hastigheten til "høy" eller "fast".

6 Vri høyhastighetsskruen med urviseren til motoren bare begynner å avta. Motsatt retning av skruen til motorhastigheten, skru deretter skruen tilbake til midtpunktet mellom de to snuble stillinger. Observer turtelleren som du gjør tilvekst justeringer for den høyeste RPM.

7 Hold motoren. Finn choken på motorsiden tilfelle, eller om de manuelle motorhastighetskontroller, og trekk den ut. Sett hastighetsstyringen på "høy" eller "fast" med motoren av. Finn chokevaieren der den festes til forgasseren sammenhengen. Bruk en skrutrekker til å løsne braketten skruen som holder kabelen på plass nær kobling.

8 Skyv kabelen fremover eller bakover i braketten til strupeventilen stenger inne i strupen på forgasseren. Stram kabelbraketten skruen med en skrutrekker. Arbeid choken frem og tilbake for å teste hele spekteret.

9 Finn guvernøren armen sammenhengen og våren som festes til gassleddet. Rådfør deg med brukerveiledningen. Pass på at guvernøren sammenhengen beveger seg fritt på gassen kobling. For å justere guvernøren til fabrikkens spesifikasjoner, løsne mutteren på guvernøren armen med en liten socket og skyv guvernøren armen ned i klokkens retning. Hold den der. Slå turtallsregulatorakselen klokken stram mutteren med en stikkontakt.