Hvordan du flytter en Projection TV

Projeksjon TV er utfordrende å flytte fordi de er ekstremt tung og kan bli permanent skadet hvis droppet. Enda viktigere, projeksjon TV inneholde delikat utstyr som alltid kastet ut av stilling når de flyttes. Heldigvis kan projeksjon TV kalibreres ganske enkelt. Forberede seg skikkelig før du flytter projeksjon TV og arbeid i etapper for å unngå skader.

Bruksanvisning

1 Slå av TV-en og koble den fra veggen. Fest ledningen ved taping den til baksiden av TV-en, eller bruke TV-ens snap-on holdere.

2 Pakk TV i tepper eller polstret dyner for å beskytte skjermen mot sprekker og riper. Fest padding til TVen med duct tape slik at det ikke vil skli av.

3 Med hjelp av minst én annen person, løfter TVen rett opp og nøye bære den til flyttebil. Forsikre deg om at TV er fortsatt oppreist og nivå for hele prosessen; ikke slå TV på siden eller ryggen. Den stødigere du kan holde TV, jo bedre.

4 Plasser projeksjon TV i flyttebil mot en vegg. Bruk bungee ledninger for å feste TV-en til siden av van. Den bungee ledninger skal være fast, slik at TV-en ikke skifte eller skrangle i transitt.

5 Fyll mellomrommet mellom TV-en og andre gjenstander i bilen med puter og myke gjenstander.

Hint

  • Vær spesielt forsiktig når du flytter en projeksjons-TV opp eller ned en trapp. Prøv å ikke vippe TV, og holde det nivået hele veien ned. Dette vil redusere forskyvning.